Sådan Oprettes Et Websted På Et Lokalt Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Websted På Et Lokalt Netværk
Sådan Oprettes Et Websted På Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Oprettes Et Websted På Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Oprettes Et Websted På Et Lokalt Netværk
Video: How to Host a Website on a Local Network (LAN) or a Home Network 2024, Kan
Anonim

Installation af scripts på lokale servere har mange fordele. Ejeren af webstedet kan opleve handlinger med ham og ikke bekymre sig om, at serveren bliver overbelastet. Han har evnen til at oprette og slette databaser, han vil være i stand til at prøve at sende anmodninger og teste andre nødvendige handlinger uden frygt for fejl på hosting. På det tidspunkt, hvor han er klar til at betale for hosting og vært for webstedet på det, vil alle de grundlæggende indstillinger, der er nødvendige for webstedet, allerede være testet og konfigureret.

Sådan oprettes et websted på et lokalt netværk
Sådan oprettes et websted på et lokalt netværk

Er det nødvendigt

Oprindeligt konfigureret og klargjort sted

Instruktioner

Trin 1

Download de scripts, du har brug for for at installere serveren (for eksempel kan du bruge DataLifeEngine). Valget af andet script vil dog ikke påvirke selve installationsprocessen for webstedet. Der skal oprettes en ny mappe i hjemmemappen, som har ethvert navn med latinske bogstaver. Det skal huskes, at navnene på sådanne mapper bestemmer domænenavnene, når de er installeret på en lokal server.

Trin 2

Opret en ny www-mappe i denne mappe. Du skal kopiere hver scriptfil til den. Bemærk, at kopiering ikke kræves i mappen, men i filerne i den.

Trin 3

Start serveren. I menuen, der vises efter dette, skal du følge linket php My Admin, og derefter - administrere My SQL DBMS. I kolonnen "Opret en ny database" skal du indtaste navnet på den nye database - den kan have ethvert navn, der består af latinske bogstaver. I kolonnen "Sammenligning" skal du vælge den ønskede kodning og klikke på knappen "Opret". Databasen oprettes derefter.

Trin 4

Skriv navnet på domænet (for en bestemt mappe oprettet hjemme) i databasen, og indtast kommandoen install.php efter den, adskilt af en skråstreg. I nogle tilfælde vil kommandoen have en anden stil - det afhænger af det specifikke script og vil blive angivet med et særligt afsnit i dokumentationen.

Trin 5

Klik på knappen "Start installation", og vent til afslutningen af denne proces. Derefter afsluttes installationen af scriptet. Alt der er tilbage er at fjerne installationen. Derefter kan du skrive domænenavnet på webstedet og gå til det - det bliver tilgængeligt på det lokale netværk.

Anbefalede: