Sådan åbnes Et Vindue I En Ny Fane

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Et Vindue I En Ny Fane
Sådan åbnes Et Vindue I En Ny Fane

Video: Sådan åbnes Et Vindue I En Ny Fane

Video: Sådan åbnes Et Vindue I En Ny Fane
Video: Трастовые техники в остеопатии Э. Т. Стилла 2024, Kan
Anonim

Arbejde med en internetbrowser involverer et stort antal konstant åbne vinduer eller faner. I dag finder du ikke webbrowsere, der ikke ved, hvordan man opretter nye faner, den eneste undtagelse kan være Internet Explorer 6. version.

Sådan åbnes et vindue i en ny fane
Sådan åbnes et vindue i en ny fane

Er det nødvendigt

  • Software:
  • - Mozilla Firefox;
  • - Google Chrome;
  • - Opera;
  • - Internet Explorer.

Instruktioner

Trin 1

Mozilla Firefox-browser. Den nemmeste måde er at højreklikke på linket og vælge "Åbn i ny fane" i genvejsmenuen. Denne handling kan også udføres ved at trykke på genvejstaster, i tilfælde af Firefox - at trykke på den midterste museknap (scrool-wheel).

Trin 2

Google Chrome-browser. Sammenlignet med den tidligere modstander forbliver alle handlinger, der sigter mod at åbne en ny fane, de samme. Ring til genvejsmenuen for linket ved at højreklikke på det, og vælg punktet "Åbn i en ny fane". Hvis du nøje undersøger denne menu, vil du se linjen "Åbn i inkognitotilstand". Denne tilstand åbner linket i et nyt vindue, men de sider, der ses gennem denne tilstand, cachelagres ikke, hvilket giver et bestemt niveau af databeskyttelse.

Trin 3

Den midterste museknap og tastaturgenvejen Ctrl + venstre-klik bruges som genvejstaster. Det er værd at bemærke, at tastaturgenvejen Shift + museklik åbner linket i et nyt vindue. I nogle tilfælde er det nok at få fat i linket med musen og trække det til den frie plads på fanelinjen.

Trin 4

Opera-browser. For at åbne et vindue i en ny fane skal du trykke på Ctrl-knappen og klikke på det aktive link eller holde Ctrl + Shift-tasterne nede, mens du klikker på musen - dette åbner vinduet i baggrundsfanen. Reglen om udførelse af en kommando fra kontekstmenuen for et link gælder også for denne browser. Klik på det valgte element med den midterste museknap for at gå til den åbne fane.

Trin 5

Internet Explorer-browser. Højreklik på linket, og vælg linjen "Åbn i en ny fane". Alternativt kan du trække et objekt på fanebjælken for at åbne det.

Anbefalede: