Sådan Fjernes Et Flash Fra Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Flash Fra Et Websted
Sådan Fjernes Et Flash Fra Et Websted

Video: Sådan Fjernes Et Flash Fra Et Websted

Video: Sådan Fjernes Et Flash Fra Et Websted
Video: iPhone 8 / iPhone X: как принудительно перезапустить, войти в режим восстановления и режим DFU 2024, Kan
Anonim

Elementerne i animation, lyddesign og scripts af interaktiv interaktion lavet ved hjælp af flashteknologi kombineret til en fil bruges oftest på Internettet. Der er flere måder at udtrække en sådan fil fra det sted, hvor den er bogført.

Sådan fjernes et flash fra et websted
Sådan fjernes et flash fra et websted

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har FTP- eller webstedsadministrationsadgang til serveren, er det relativt ligefrem at hente flash-elementet. For at oprette forbindelse til webstedet via FTP-forbindelse skal du bruge et specielt program - FTP-klient. Du kan finde mange applikationer af denne art på Internettet - for eksempel FlashFXP, WS FTP, Cute FTP, FileZilla, Smart FTP osv. Deres grænseflader er arrangeret forskelligt, men alle har en hurtig forbindelsesfunktion, til hvilke loginfelter placeres på et separat panel, adgangskode, serveradresse og portnummer. Udfyld de første tre felter - du behøver normalt ikke angive en port - og tryk på Enter for at oprette en forbindelse. FTP-klientvinduet er normalt opdelt i to rammer, den ene repræsenterer serverkatalogtræet og den anden repræsenterer din computer. På serveren skal du finde den påkrævede fil med swf-udvidelsen - sådan betegnes klar (kompilerede) flashelementer - og træk den til en hvilken som helst mappe på den lokale computer.

Trin 2

Med et content management system (CMS) bliver proceduren endnu lettere. Når du er logget ind på CMS, skal du finde linket til filhåndteringen i menuen og gå til dens side. Find den påkrævede swf-fil, vælg den på listen over filhåndtering og klik på knappen eller linket på den samme side (afhængigt af det anvendte kontrolsystem) for at downloade den til din computer. I standardlagerdialogboksen skal du angive navnet på filen og vælge mappen til lagring af den. Klik derefter på knappen "Gem".

Trin 3

Hvis du ikke har adgang til "indersiden" af webstedet, skal du bruge browserens muligheder - indlæs siden med det krævede flashelement i den, og udpak derefter flashfilen fra internetbrowserens cache. En cache er en midlertidig lagring af websideelementer placeret på den lokale computer. Dens specifikke placering afhænger af den anvendte browser. Og hvis du bruger Opera-applikationen, behøver du ikke kigge efter en mappe på din computer - åbn browsermenuen i afsnittet "Side", gå til underafsnittet "Udviklingsværktøjer" og vælg linjen "Cache". Indholdet af den midlertidige opbevaring indlæses som links med eksempler på billeder og muligheden for at filtrere efter filtype - find det link, du har brug for, og gem det på et praktisk sted ved hjælp af kommandoen "Gem som" i kontekstmenuen.

Trin 4

Nogle servere er konfigureret til at forhindre browsere i at cache Flash-film. I dette tilfælde kan du prøve at bruge specialiserede internettjenester for at hente dem fra webstedet - for eksempel kan det være Videosaver.ru. På tjenestens hovedside skal du vælge på rullelisten navnet på den webressource, hvor det krævede flashelement er placeret, og i feltet ved siden af listen skal du angive sidens adresse. Efter at have klikket på "Download" -knappen vises et simpelt tekstlink til den angivne flashfil, som kan gemmes ved hjælp af "Gem som" i genvejsmenuen.

Anbefalede: