Sådan Fjernes Et Websted Fra Startsiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Websted Fra Startsiden
Sådan Fjernes Et Websted Fra Startsiden

Video: Sådan Fjernes Et Websted Fra Startsiden

Video: Sådan Fjernes Et Websted Fra Startsiden
Video: how to remove second home page on wordpress site 2024, Kan
Anonim

En startside eller en startside er en webside, der automatisk indlæses, når browseren startes. Brugeren kan altid ændre startsiden eller slette den helt.

Sådan fjernes et websted fra startsiden
Sådan fjernes et websted fra startsiden

Instruktioner

Trin 1

Start browseren på den sædvanlige måde. Hvis du bruger Internet Explorer, skal du vælge Værktøjer fra den øverste menulinje. Klik på "Internetindstillinger" i rullemenuen.

Trin 2

En ny dialogboks åbnes, gå til fanen Generelt. I gruppen "Hjemmeside" er der et felt beregnet til adressen på det websted, hvorfra arbejdet på Internettet begynder. For at ændre startsiden skal du indtaste URL'en til det websted, som du vil erstatte den eksisterende med.

Trin 3

For at åbne en tom side, når browseren startes (intet websted indlæses), skal du klikke på knappen "Blank" under adressefeltet. Værdien i feltet ændres. Du kan også indtaste værdien om: blank selv. Klik på knappen "Anvend" og luk vinduet. For at kontrollere skal du genstarte din browser - afhængigt af dit valg skal en omfordelt eller tom side indlæses.

Trin 4

Hvis du bruger Mozilla Firefox-browseren, skal du starte den og vælge punktet "Værktøjer" i den øverste menubjælke. I genvejsmenuen skal du klikke på punktet "Indstillinger". Et nyt vindue åbnes. Gå til fanen "Generelt" i den, og skift poster i gruppen "Opstart".

Trin 5

For at åbne en tom side eller en side med visuelle bogmærker ved opstart (hvis du installerede Yandex. Bar), skal du indtaste om: blank post i det felt, der er angivet til dette selv.

Trin 6

For at gøre startsiden til den, der er åben for dig på tidspunktet for ændring af indstillingerne, skal du klikke på knappen "Brug aktuelle sider". For at vælge en af de bogmærkede adresser som din startside skal du klikke på knappen "Brug bogmærke" og vælge det ønskede sted på listen, der åbnes i et nyt vindue.

Trin 7

Hvis ingen af mulighederne passer til dig, skal du kopiere adressen på den internetside, du har brug for, og indsætte den i linjen "Startside". Når du har foretaget alle ændringer, skal du klikke på knappen OK. Når du genstarter browseren, anvendes de nye indstillinger. Du kan også klikke på den husformede knap på værktøjslinjen for at teste.

Anbefalede: