Sådan Slettes En Postkasse

Sådan Slettes En Postkasse
Sådan Slettes En Postkasse

Video: Sådan Slettes En Postkasse

Video: Sådan Slettes En Postkasse
Video: Sådan laver du en flot og holdbar tagfodsafslutning i RHEINZINK 2024, Kan
Anonim

Proceduren for åbning af en e-mail-boks er normalt klar for de fleste brugere, da der er skrevet mange forskellige instruktioner og artikler om den. Desværre siges der meget mindre om en procedure som f.eks. Sletning af en postkasse. Derfor ved ikke alle brugere, hvordan man sletter en postkasse, hvis den ikke længere er nødvendig.

Sådan slettes en postkasse
Sådan slettes en postkasse

Samtidig er sletning af en postkasse en procedure, hvor alle finesser du har brug for at vide for din egen sikkerhed. Faktisk, hvis dataene (login og adgangskode) modtages af ubudne gæster, kan din postkasse bruges af dem efter eget skøn. Så hvordan kan du slette en postkasse, hvis den findes i en af de populære posttjenester?

1. Hvis din postkasse er placeret på yandex.ru-tjenesten, kan du slette den ganske let. For at gøre dette skal du indtaste din postkasse direkte eller gennem "yandex-pas" -systemet, når du er logget ind. Når du har indtastet din postkasse, vil du se linket "indstillinger" øverst (det er fremhævet i gråt). Ved at klikke på dette link vil du se en indstillingsside med en tilsvarende menu. I denne menu skal du finde linket "slet postkasse". Ved at klikke på den føres vi til en side med en standardformular til sletning af en postkasse. Når du har udfyldt formularen og indtastet den passende adgangskode, skal du klikke på knappen "Slet". Denne handling sletter din postkasse fuldstændigt.

2. Hvis din postkasse er placeret på mail.ru-tjenesten, skal du logge på og bruge en speciel grænseflade, der er tilgængelig for dig direkte fra postkassen for at slette den. Du kan kun slette det, når du har indtastet det fulde navn på den postkasse, du vil slette, i feltet "Brugernavn" og vælge det relevante domæne på rullelisten. I feltet "Adgangskode" skal du indtaste den korrekte adgangskode til denne postkasse og klikke på knappen "Slet". Derefter frigøres din postkasse helt fra indholdet, og adgangen til den blokeres. Men navnet, under hvilken denne postkasse blev registreret, frigives tidligst tre måneder efter, at den blev slettet.

3. Hvis din postkasse er placeret på rambler.ru-tjenesten, kan du slette den ved hjælp af en af to eksisterende metoder. Hvis du helt vil slette dit navn og den tilsvarende postkasse på rambler.ru, skal du logge ind på siden https://id.rambler.ru og klikke på linket "slet navn" der. Efter bekræftelse af handlingen slettes kontoen sammen med postkassen. Den anden måde er at sende login og adgangskode til postkassen, der skal slettes, til e-mail-adressen [email protected]. Det lukkes og fjernes.

Anbefalede: