Sådan ændres Hjemmesiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Hjemmesiden
Sådan ændres Hjemmesiden

Video: Sådan ændres Hjemmesiden

Video: Sådan ændres Hjemmesiden
Video: Sådan laver du en professionel hjemmeside i WordPress som nybegynder 2024, April
Anonim

En startside er et websted, der automatisk indlæses, når du åbner din browser. Som standard har du normalt konfigureret Microsoft-webstedet eller webstedet til din browserproducent. Efter eget valg kan det være enhver side på netværket - en postkasse, en nyhedstjeneste, en side på et socialt netværk eller bare en blank form.

Sådan ændres hjemmesiden
Sådan ændres hjemmesiden

Instruktioner

Trin 1

I IE-browseren (Internet Explorer) er proceduren som følger: åbn browseren. Vælg punktet "Service" i menuen øverst. Klik på den med venstre museknap, og vælg "Internetindstillinger" i pop op-menuen, der vises. Klik på den med venstre museknap. Vælg fanen "Generelt" i det vindue, der åbnes. Indtast webadressen i tekstfeltet "Startside" i formatet https://site.extension. For eksempel Microsoft. Klik på knappen "Blank", og browseren starter fra bunden. Når du har taget en beslutning om, hvor du skal begynde at arbejde i browseren, skal du ikke glemme at gemme resultaterne ved at klikke på knappen "Anvend".

Trin 2

I Mozilla Firefox-browseren kan du straks åbne flere faner, som du gerne vil se, hver gang du åbner, og derefter installere dem ved at klikke på "Værktøjer" -sekvensen i topmenuen, vælge punktet "Indstillinger", "Generelt" fanen og "Brug aktuelle sider". Du kan også bruge et hvilket som helst af dine bogmærker - knappen med samme navn, "Gendan som standard", og du føres til browserudviklerens side. Lige over i rullemenuen kan du indstille for at åbne de vinduer og faner, der blev åbnet sidste gang ved opstart, åbne hjemmesiden - webstedet for Mozilla Firefox-udviklerne og starte fra et tomt ark hver gang. Når du er færdig med dit valg, skal du klikke på OK.

Trin 3

I Opera-browseren er proceduren som følger - start browseren, vælg "Værktøjer" i topmenuen, find "Indstillinger" -punktet i dem, vælg fanen "Generelt". På linjen Hjem kan du indtaste en hvilken som helst side i formatet https://site.extension eller tildele den aktuelle side til startsiden ved at klikke på knappen til højre. Glem ikke at bekræfte dit valg ved at klikke på OK.

Anbefalede: