Sådan Gør Du Dit Websted Synligt For Søgemaskiner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dit Websted Synligt For Søgemaskiner
Sådan Gør Du Dit Websted Synligt For Søgemaskiner

Video: Sådan Gør Du Dit Websted Synligt For Søgemaskiner

Video: Sådan Gør Du Dit Websted Synligt For Søgemaskiner
Video: Gør-det-selv hjemmeisolering med flydende skum 2024, April
Anonim

Et websted føjes automatisk til søgemaskinerne ved specielle robotprogrammer fra et bestemt firma, hvis de tilsvarende instruktioner, der forbyder gennemsøgning, ikke er tegnet i robots.txt eller.htaccess. Denne proces kan dog accelereres ved selv at tilføje dit websted til søgemaskinen.

Sådan gør du dit websted synligt for søgemaskiner
Sådan gør du dit websted synligt for søgemaskiner

Er det nødvendigt

robots.txt-fil

Instruktioner

Trin 1

For at webstedet skal kunne gennemgås effektivt af søgemaskinen og tilføjes i overensstemmelse hermed, skal der betales stor indflydelse på tilgængeligheden af projektet. Du skal sørge for, at hostingudbyderen er pålidelig, og at webstedet fungerer normalt, ellers kan disse faktorer reducere kvaliteten af sideindeksering betydeligt af søgroboten.

Trin 2

Opret en robots.txt-fil, der guider søgespiders og giver dem mulighed for at navigere på webstedsstrukturen hurtigere og mere bekvemt. Derudover kan du i denne fil angive data, der ikke er ønskelige til indeksering, og robotten springer den over.

Trin 3

For at gøre webstedet mere synligt skal du sørge for, at webstedet er brugervenligt. Det er værd at specificere på alle HTML-sider tags for nøglesætninger, beskrivelser og copyright. Når det optimeres, er det også nødvendigt at specificere ALT-tag-parameteren, som også er meget brugt af robotter.

Trin 4

Organiser bekvem navigation, der ikke kun er nødvendig af besøgende, men også af søgemaskiner. Installer enkle tekstlinks i bunden, inkluder links til hver side på webstedet.

Trin 5

Sitemap hjælper også robotter med at navigere i webstedsstrukturen. Et godt kort er en side, der linker til alle andre filer. Nogle gange er en beskrivelse inkluderet.

Trin 6

Linkudvekslingssystemer kan også gøre projektet synligt. Udveksle links med andre webmastere. Det er fra forskellige websteder, at søgemaskiner lærer om eksistensen af visse projekter. Jo flere sider et link er installeret på, jo større er sandsynligheden for at blive gennemgået.

Anbefalede: