Sådan Gendannes En E-mail Fra Skraldespanden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En E-mail Fra Skraldespanden
Sådan Gendannes En E-mail Fra Skraldespanden

Video: Sådan Gendannes En E-mail Fra Skraldespanden

Video: Sådan Gendannes En E-mail Fra Skraldespanden
Video: Lavet et unikt instrument. DIY kedelige værktøjsholdere. 2024, Kan
Anonim

Hver dag kommer mange breve til vores e-mail: forretnings- og venlige kontakter, tillykke med ferien, meddelelser om kommende salg og kampagner. Ved hurtigt at sortere indgående beskeder i din postkasse er det let at lave en fejl og sende en ulæst eller vigtig besked til papirkurven. Hvordan gendanner jeg det?

Sådan gendannes en e-mail fra skraldespanden
Sådan gendannes en e-mail fra skraldespanden

Instruktioner

Trin 1

Hvis indstillingerne i din postkasse ikke er programmeret til straks at slette bogstaver i "Papirkurven", kan den ønskede kontakt nemt gendannes.

Trin 2

Find links til mailmapper, der er oprettet i din postkasse. Som standard er hver mailtjeneste konfigureret til indbakke, sendte emner, kladder og papirkurven. Hvis det er nødvendigt, kan du oprette yderligere kontaktmapper og flytte bogstaver der i henhold til deres tematiske tilknytning - venner, arbejdskontakter eller posttjenestemeddelelser, hvis du abonnerer på en. Venstreklik på mappen "Papirkurv".

Trin 3

"Papirkurven" indeholder bogstaver markeret af dig til sletning. Afhængigt af de valgte indstillinger kan "Papirkurven" gemme bogstaver i flere dage og frigøre pladsen kun efter at have nået en bestemt bogstavsgrænse, eller den kan slette bogstaver umiddelbart efter at du forlader din postkasse. Tilpas "Kurven" efter eget valg ved at klikke på "Indstillinger" -punktet.

Trin 4

Gennemse indholdet af "Papirkurven" og find den e-mail, der skal gendannes. Du kan gøre tingene lettere for dig selv ved at bruge afsender-søgningen. Klik bare på navnet på kontakten, og selve e-mail-systemet viser alle bogstaverne i adressaten, der er i "Papirkurven". Vælg det eller de bogstaver, du vil gendanne. For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfelterne i bogstaverne. Vælg derefter, hvor du vil gendanne de markerede e-mails. Faktum er, at "Papirkurven" af e-mail, i modsætning til "Papirkurven" på din computer, giver dig mulighed for at gendanne slettede filer ikke kun til den mappe, hvorfra de blev slettet. Du kan flytte bogstaver fra det elektroniske "Papirkurv" til enhver mappe i din postkasse ved at klikke på den tilsvarende knap og angive den nødvendige sti til filerne at flytte. Listen over tilgængelige mapper åbnes efter at have klikket på knappen "Flyt". Venstreklik på den valgte mappe, og klik på "OK" for at bekræfte dine handlinger. Nu kan du åbne den angivne mailmappe og finde meddelelser, der er gendannet fra "papirkurven" i den.

Anbefalede: