Sådan Logger Du Ind På Din E-mail Uden Login

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du Ind På Din E-mail Uden Login
Sådan Logger Du Ind På Din E-mail Uden Login

Video: Sådan Logger Du Ind På Din E-mail Uden Login

Video: Sådan Logger Du Ind På Din E-mail Uden Login
Video: KOM GODT I GANG: 3. LOG IN 2024, Kan
Anonim

Login og adgangskode giver dig mulighed for at beskytte din postkasse mod uautoriseret adgang. Men hvis du ikke har noget at frygte, kan det være irriterende at skrive de samme tegn.

Sådan logger du ind på din e-mail uden login
Sådan logger du ind på din e-mail uden login

Nødvendig

registrering i ethvert socialt netværk kendskab til programmeringssprog - PHP, Perl; eget websted; mobil enhed med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Få dig en postkasse på en tjeneste, der husker dig og ikke kræver, at du indtaster et brugernavn og en adgangskode. For eksempel implementeres en sådan funktion på Yandex. Dette er praktisk, hvis kun du bruger denne pc. Gå til adgangsindstillingerne og marker afkrydsningsfeltet "genkend mig altid". Enig med sætningen "husk mig".

Trin 2

Indtast ikke dit login, hvis du har brugt den samme browser i lang tid. Når du åbner siden i posttjenesten, beder selve programmet navnet på den postkasse, som du sidst arbejdede i. I dette tilfælde er alt, hvad du skal gøre, kun tilføje adgangskoden og trykke på "login" -knappen.

Trin 3

Brug login fra dit foretrukne sociale netværk til at indtaste din e-mail. Denne tilgang fungerer for Gmail.com, Yandex.ru og Mail.ru. Postbud er klar til at genkende dig ved din konto på Facebook, Twitter, VKontakte, Odnoklassniki. For at gøre dette skal du gennemgå autorisation og give adgang til dine personlige data.

Trin 4

Tryk på knappen "gendan adgang", hvis du ikke kan huske dit brugernavn. Derefter modtager du en besked til en anden postkasse eller til en mobiltelefon, der er knyttet til denne adresse. Hvis du har en ekstra e-mail, bliver du straks ført til den tidligere utilgængelige mailservice ved at klikke på det modtagne link. En SMS-besked fortæller dig de kontaktoplysninger, du mangler lige nu. Kontakt en support som en sidste udvej.

Trin 5

Brug specielle programmer til at logge ind på din mail fra telefoner, smartphones og andre mobile enheder. For eksempel "I-Online", "M-mail" osv. Med de korrekte indstillinger behøver du ikke konstant at indtaste dit brugernavn der, men kun under autorisation.

Trin 6

Skriv dit program til organisering af logins uden et login til mailen på dit websted. Hvis du beskæftiger dig med en internetforretning, er det respektabelt at have ikke gratis mail på vidt anvendte ressourcer, men en boks med adressen på dit eget websted. I dette tilfælde kan indtastning af et login også virke som en unødvendig handling, og du kan slippe af med det.

Anbefalede: