Sådan Slettes Fra En Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Fra En Postkasse
Sådan Slettes Fra En Postkasse

Video: Sådan Slettes Fra En Postkasse

Video: Sådan Slettes Fra En Postkasse
Video: Fra køb til salg hos Blue City - Sådan gør vi 2024, Kan
Anonim

Postkassen er ikke længere relevant? Kan du ikke bare glemme det? Eller er det nødvendigt, at afsendere af breve til denne adresse er opmærksomme på, at du ikke længere modtager og ikke ønsker at modtage information fra dem? Så det er på tide at slette denne e-mail-adresse.

Sådan slettes fra en postkasse
Sådan slettes fra en postkasse

Nødvendig

Computer tilsluttet internettet, enhver internetbrowser

Instruktioner

Trin 1

Log ind på din postkasse. Hvis computeren ikke automatisk genkender dig, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Yderligere handlinger afhænger af den ressource, som du vil slette postkassen på. Som regel bruger de fleste internetbrugere flere mailtjenester: Mail.ru, Yandex.ru, Google.com, Rambler.ru.

Trin 2

Gå til Yandex.ru til indstillinger. Det link, der fører der, er i øverste højre hjørne under navnet på din postkasse. Klik på den. Find ordet "slet" nederst på indstillingssiden. Derefter åbnes et andet vindue, hvor du skal bekræfte din beslutning ved at indtaste den aktuelle adgangskode. Klik på knappen "Slet". Og derefter slettes din postkasse.

Imidlertid afvikles hele din konto ikke på denne ressource. Det vil sige, du kan fortsætte med at bruge Yandex-penge, People, fotoalbum osv.

Trin 3

I Mail.ru mail og relaterede indbakke, bk og lister, er den nemmeste måde at betjene på via hjælpeservicen. Gå til dette afsnit og find "Hvordan kan jeg slette en postkasse, som jeg ikke længere har brug for" blandt de ofte stillede spørgsmål. Klik på den, så føres du til siden med sletningsformularen. Men her vil du blive advaret om, at denne handling vil have store konsekvenser. Og du mister ikke kun breve, men også inden for 5 arbejdsdage - en dagbog, foto- og videoalbum, blogs og adgang til "Min verden". Og hvis du har brug for at fremskynde disse processer, skal du gøre det manuelt. Ud over den aktuelle adgangskode skal du skrive årsagen til sletning af postkassen.

Inden for 3 måneder kan adgangen til postkassen gendannes, men alt kontoindhold slettes permanent.

Trin 4

I Gmail, dvs. på Google.com, bliver du også nødt til at afvikle din konto helt. Dette gøres i indstillingerne. Se efter indstillingsikonet i din indbakke. Det er gearet i øverste højre hjørne. Find overskriften "Mine tjenester" på den side, der åbnes, og klik på knappen "rediger" til højre for den. Vælg handlingen "Slet Gmail-tjeneste".

Trin 5

Rambler giver to muligheder for at slette din egen postkasse. Først kan du slette hele dit navn på portalen. For at gøre dette skal du finde linket "slet navn" på din konto og følge det. Du bliver bedt om at bekræfte dette trin. Indtast din adgangskode, og få det, du ønsker. For det andet kan dette gøres ved hjælp af supporttjenesten: Send dem en anmodning, og din postkasse lukkes, men navnet forbliver.

Anbefalede: