Sådan Eksporteres E-mails

Indholdsfortegnelse:

Sådan Eksporteres E-mails
Sådan Eksporteres E-mails

Video: Sådan Eksporteres E-mails

Video: Sådan Eksporteres E-mails
Video: Сохраняйте электронные письма Outlook как файлы .MSG. 2024, April
Anonim

Situationen, hvor en meddelelse modtaget via e-mail skal omdirigeres til andre brugere, er ret almindelig. Alle e-mail-tjenester hjælper med at lette denne opgave.

Sådan eksporteres e-mails
Sådan eksporteres e-mails

Nødvendig

  • - registreret postkasse
  • - meddelelsen, der skal eksporteres
  • - en liste over adressater.

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke svært at sende et brev til andre brugere igen og det tager mindre end et minut. Alle posttjenester har en lignende funktion til at eksportere korrespondance. For at arbejde med et brev skal du først gå til din postkasse. Hvis du logger ind fra hjemmesiden til din tjeneste, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode i de specielle felter i "postkassen" for godkendelse.

Trin 2

Når du er i din e-mail, skal du fra listen over e-mails - "Indbakke", "Sendt", "Kladder", "Papirkurv", "Spam" vælge destinationsmappen, der gemmer den besked, der skal sendes. Gå til det ønskede afsnit ved at klikke på det tilsvarende link. Åbn derefter den videresendte e-mail.

Trin 3

I den øverste rude i din postkasse skal du finde Videresend-elementet og gå til næste side. Her bliver du bedt om at angive modtageren, som denne meddelelse er beregnet til. Indtast hans e-mail i kolonnen "Til", eller vælg den i adressebogen ved at klikke på ikonet i slutningen af linjen. Indtast et emne til din besked. Denne vare er dog valgfri.

Trin 4

Når du tilføjer en ekstra fil (dokument, video, fotos) til brevet, skal du klikke på knappen "Vedhæft fil". Find derefter dets placering, vælg og tilføj til projektet. Du kan også specificere bogstavets egenskaber: "vigtigt" eller "med en underretning." Klik derefter på "Send".

Trin 5

Hvis en meddelelse skal sendes til flere modtagere på én gang, skal du indtaste deres e-mail i linjen "Til" eller "Cc". Du kan indtaste adresser manuelt eller tilføje dem fra adressebogen.

Trin 6

I operativsystemer Windows - XP, Vista og "syv" - kan du eksportere breve via softwaren "Windows Live Mail" og Outlook. For at sende en besked i Outlook skal du starte både Windows Live og Microsoft Outlook.

Trin 7

Klik derefter på "Mail" på indskriften "File", og gå til afsnittene "Export" og "Messages" i menuen, der åbnes. Klik derefter på Microsoft Exchange fra arbejdsvinduet i guiden Eksporter til Windows Live, klik på Næste, og vælg OK under den ønskede meddelelse.

Trin 8

For at eksportere e-mails fra en lokal postkasse eller fra netværket til Microsoft Outlook skal du gå til menuen "Filer" og gå til afsnittet "Import og eksport". Angiv derefter, hvilken handling du vil foretage, og vælg filtypen.

Anbefalede: