Sådan Kontakter Du Admin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontakter Du Admin
Sådan Kontakter Du Admin

Video: Sådan Kontakter Du Admin

Video: Sådan Kontakter Du Admin
Video: Учебники G Suite Урок 1: Администрирование пользователей 2024, Kan
Anonim

Ofte har brugere visse spørgsmål til administrationen af websteder. I dag giver næsten alle ressourcer, der findes på Internettet, mulighed for at kontakte besøgende i dets administration.

Sådan kontakter du admin
Sådan kontakter du admin

Nødvendig

Computer, internetadgang, e-mail, ICQ-klient

Instruktioner

Trin 1

Uanset hvilket websted du befinder dig på, skal det indeholde oplysninger om kontakter. Normalt vises kontakter på en separat side under den relevante overskrift. Hvis der ikke er en sådan side, kan kontaktoplysninger findes øverst eller nederst på siden. Som kontakter kan du angive både et telefonnummer og en e-mail-adresse eller et ICQ-nummer. For at kontakte webstedsadministrationen via ICQ eller E-mail skal du gøre følgende.

Trin 2

Kontakt e-mail til administrationen af ressourcen. Kopier e-mail-adressen fra siden og indtast din postkasse. Når du er i den personlige konto for din mailservice, skal du finde emnet "Skriv et brev" og klikke på det. Indsæt den tidligere kopierede e-mail-adresse i feltet "Til". I feltet Emne skal du titulere din besked. Du kan også sende bestemte filer til administrationen ved hjælp af knappen "Vedhæft filer". Når du har skrevet brevet, skal du klikke på knappen "Send". Det er kun at vente på et svar fra administrationen.

Trin 3

Kontakt administration af ressourcen via ICQ. Start ICQ-klienten på din computer. I det åbne programvindue skal du vælge punktet "Menu" og klikke på linket "Tilføj ny kontakt" i det. Kopier ICQ-nummeret fra webstedet, og indsæt det i feltet for at tilføje en kontakt ved at klikke på knappen "Tilføj". Når nummeret er føjet til din kontaktliste, kan du kontakte webstedsadministrationen ved at dobbeltklikke på den tilføjede kontakt.

Anbefalede: