Sådan Oprettes En Gruppe I WhatsApp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Gruppe I WhatsApp
Sådan Oprettes En Gruppe I WhatsApp

Video: Sådan Oprettes En Gruppe I WhatsApp

Video: Sådan Oprettes En Gruppe I WhatsApp
Video: Ватсап как звонить с компьютера.Как звонить через whatsapp на пк 2024, Kan
Anonim

Oprettelse af en WhatsApp gruppechat er en fantastisk måde at holde kontakten med familie og venner regelmæssigt. Men kun få af brugerne er opmærksomme på en sådan praktisk funktion. Faktisk er det meget let at oprette en gruppe i WhatsApp, se selv!

Sådan oprettes en gruppe i WhatsApp
Sådan oprettes en gruppe i WhatsApp

WhatsApp er en velkendt messenger, der også er populær i Rusland. Ofte står brugere af denne applikation over for sådanne spørgsmål: "Hvordan laver man en gruppe i WhatsApp? Hvordan laver man en gruppe i WhatsApp lukket? Hvordan gør man en gruppe i WhatsApp berømt?" Faktisk er gruppechat en fantastisk måde at oprette forbindelse til familie, venner og kolleger på. Og processen med at oprette en gruppe i WhatsApp er helt enkel og tager kun et par minutter!

Sådan oprettes en gruppe i WhatsApp

  1. Åbn applikationen "Whats App" på din smartphone.
  2. Gå derefter til afsnittet "Chats" ved at klikke på denne indskrift i topmenuen.
  3. Hvis du ikke har lukket reklamemeddelelsen om funktionen til oprettelse af en chat, kan du klikke på den. Hvis du ikke har det grønne felt "Start gruppechat", skal du gå til applikationsmenuen i øverste højre hjørne og klikke på knappen "Ny gruppe".

  4. Indtast navnet på den gruppechat, der vises for deltagerne. Du kan bruge ethvert tegn i navnet - bogstaver, tal og endda smilies, men pas på, deres antal må ikke overstige 25 tegn! Valgfrit kan du indstille et billede som et ikon for gruppen.
  5. Når du har sørget for, at navnet og billedet til gruppen er klar, skal du klikke på knappen "Næste". i øverste højre hjørne af skærmen.
  6. Det næste trin er at tilføje de gruppechatkontakter, du gerne vil chatte med. For at gøre dette skal du på den liste, der vises, finde den påkrævede bruger og i modsætning til hans navn klikke på firkanten og markere afkrydsningsfeltet.
  7. Når du har markeret alle de nødvendige chatdeltagere, skal du klikke på knappen "Opret" i øverste højre hjørne af skærmen. Din gruppe er oprettet, tillykke!

Alle, du har inviteret, modtager en besked om, at de vil blive inkluderet i chatten. Fra nu af modtager de alle indgående beskeder fra konferencens deltagere. Gruppen lukkes, hvilket betyder, at ingen undtagen dens medlemmer kan læse dine meddelelser og mediefiler. Enhver nybegynder kan tilføje en nybegynder til chatten. For at gøre dette skal du klikke på ikonet "Indstillinger" i øverste højre hjørne, vælge "Group info" og derefter klikke på indskriften "Tilføj medlem" og i det viste hjørne markere brugerne for at deltage.

Sådan gør du en WhatsApp-gruppe berømt

Normalt opretter brugere en privat chat i WhatsApp for at invitere venner, familie og bekendte til den. Men hvis du vil udvide antallet af medlemmer af din gruppe, finde ligesindede eller personer med lignende interesser, bliver du nødt til at begynde at annoncere for den oprettede konference. Kig efter medlemmer i andre sociale netværk, samfund, fora, send dem kampagnetilbud. Det er muligt, at de slutter sig til din gruppe.

Anbefalede: