Sådan Oprettes En Gruppe Lukket På VKontakte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Gruppe Lukket På VKontakte
Sådan Oprettes En Gruppe Lukket På VKontakte

Video: Sådan Oprettes En Gruppe Lukket På VKontakte

Video: Sådan Oprettes En Gruppe Lukket På VKontakte
Video: Как сделать виджет таблицу в сообществе ВК. Приложение конструктор виджетов для групп ВКонаткте 2024, Kan
Anonim

Mange af de brugere, der er registreret på Vkontakte, ved, at grupperne er forskellige. Nogle er lette at indtaste, og andre kræver, at en ansøgning gennemgås af teamlederne og derfor godkendes eller afvises. Denne type gruppe kaldes lukket. Hvordan kan du oprette en sådan lukket gruppe selv?

Sådan oprettes en gruppe lukket på VKontakte
Sådan oprettes en gruppe lukket på VKontakte

Instruktioner

Trin 1

Gå til Vkontakte-webstedet. For at gøre dette skal du starte en internetbrowser og indtaste www.vkontakte.ru i adresselinjen i din browser. Hovedsiden åbnes foran dig.

Trin 2

På denne side på venstre side finder du godkendelsesblokken. Hvis du allerede er registreret på siden, skal du indtaste dine loginoplysninger: e-mail og adgangskode. Ellers skal du først registrere dig og derefter gå ind på siden.

Trin 3

Når du har logget ind, føres du til din side. Til venstre er en liste over links som “Min side”, “Mine venner”, “Mine fotos” osv. Vælg linket "Mine grupper" på denne liste, klik på det.

Trin 4

Her er en liste over de samfund, du tilhører. Klik på knappen Opret fællesskab i øverste højre hjørne. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste navnet på din oprettede gruppe. Navnet skal kort men nøjagtigt afspejle betydningen af den fremtidige gruppe. Angiv typen af fællesskab, for hvilken du vælger "Gruppe" på listen. Klik på knappen Opret fællesskab.

Trin 5

Dernæst udfyld de grundlæggende oplysninger om gruppen. Udfyld feltet "Community Description", vælg et community-emne på den foreslåede liste, indtast et websted, hvis det er tilgængeligt. Juster indstillingerne som ønsket. Gør din gruppes lyd, video, dokumenter og andet indhold offentligt eller privat. Med åben adgang kan alle medlemmer af samfundet tilføje materialer og med lukket adgang kun dets ledere.

Trin 6

Og endelig, om det vigtigste. I slutningen af listen over grundlæggende fællesskabsindstillinger er gruppetypen. Som standard er det "Åbn". Klik på den, og vælg typen "Lukket" fra listen, så du kun kan komme ind i gruppen ved invitation eller ved at indsende en ansøgning. Efter alt det udførte arbejde skal du gemme. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Gem".

Anbefalede: