Annuller En Gruppeinvitation

Indholdsfortegnelse:

Annuller En Gruppeinvitation
Annuller En Gruppeinvitation

Video: Annuller En Gruppeinvitation

Video: Annuller En Gruppeinvitation
Video: Comment annulé les invitations envoyées depuis longtemps sur Facebook 2024, Kan
Anonim

På VKontakte-webstedet kan hver bruger oprette en gruppe og invitere andre registrerede på webstedet til den. Dog kan nogle brugere ignorere invitationen. I dette tilfælde vil invitationsarket være fuldt, og disse invitationer kan annulleres.

Annuller en gruppeinvitation
Annuller en gruppeinvitation

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - registrering på VKontakte-webstedet;
  • - tilstedeværelsen af en gruppe.

Instruktioner

Trin 1

Gå til din side på VKontakte-webstedet ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter. Vælg positionen "Mine grupper" fra listen til højre for dit hovedfoto. Klik på den med venstre museknap en gang. Du vil se en liste over alle dine grupper.

Trin 2

Vælg det community, du er administrator i, og gå til det. Gruppen, der er under din ledelse, kan du føje til dine bogmærker eller "Interessante sider" for hurtigt at gå til den. En liste over alle grupper kan også findes på din væg efter afsnittet "Om mig".

Trin 3

Under gruppeavataren skal du vælge "Community Management" på listen over funktioner. Klik på denne mulighed med venstre museknap en gang. Du får en ledelsesside, der inkluderer redigeringsoplysninger og antallet af abonnenter.

Trin 4

Øverst på siden, der åbnes, skal du vælge fanen "Deltagere" og klikke på den med venstre museknap en gang. En liste over alle gruppemedlemmer skal vises i den rækkefølge, de blev tilføjet. På højre side af det skal du finde indstillingen "Invitationer" og klikke på den med venstre museknap en gang. Du vil se en liste over dem, der ikke reagerede på invitationen til at deltage i gruppen.

Trin 5

Under hvert navn og efternavn er der en indskrift "Annuller invitation". Klik skiftevis på hver sådan mulighed under de kaldte navne på de inviterede med venstre museknap. I stedet vises meddelelsen "Send invitation". Når annulleringen er foretaget, skal du opdatere siden for hver inviterede, og listen ryddes.

Anbefalede: