Sådan Slettes Et Vkontakte-fællesskab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Et Vkontakte-fællesskab
Sådan Slettes Et Vkontakte-fællesskab

Video: Sådan Slettes Et Vkontakte-fællesskab

Video: Sådan Slettes Et Vkontakte-fællesskab
Video: Life hack hvordan til at fjerne virus fra din computer, browser, facebook, Vkontakte! Fjerner vira, 2024, Kan
Anonim

Af forskellige årsager har administratorerne af Vkontakte-grupperne ret til at slette deres samfund, så det helt forsvinder fra det sociale netværk. Men på grund af manglen på en særlig knap i grænsefladen har brugerne et naturligt spørgsmål: hvordan man laver denne sletning?

Sådan slettes et Vkontakte-fællesskab
Sådan slettes et Vkontakte-fællesskab

Instruktioner

Trin 1

Det skal bemærkes, at kategorien "samfund" i det sociale netværk "Vkontakte" inkluderer grupper, offentlige sider (offentlige sider) og møder. De slettes ved hjælp af den samme algoritme.

Trin 2

Gå til dit samfund. For at gøre dette skal du gå til punktet "Mine grupper" i hovedmenuen i "Vkontakte" -netværket. Gå til fanen i det øverste panel "Kontrol".

Trin 3

Fjern alle oplysninger om gruppen: placering, beskrivelse osv. For at gøre dette skal du klikke under avataren for gruppen "Community Management" og gå til fanen "Information". Her skal du ændre gruppetypen til Privat, hvis dit samfund er en gruppe og ikke et offentligt eller et møde.

Trin 4

Fjern alt indhold fra dit samfund. Indholdet inkluderer: fotos (slet album på én gang), videoer og lydoptagelser. Alle disse filer er i deres respektive sektioner. Du skal også lukke og slette alle tråde.

Trin 5

Slip alle medlemmer af gruppen, inklusive administratorer. For at gøre dette skal du gå til "Community Management" i fanen "Deltagere". Glem ikke også at slette de blokerede brugere i sektionen "sort liste".

Trin 6

Ved siden af fanen "Sortliste" er afsnittet "Links". Rengør det også helt. Slet alle kontakter på samfundets startside.

Trin 7

Efter alle sletningerne og de nødvendige handlinger skal du forlade gruppen selv. Gør dette kun, når du er sikker på, at du ikke har glemt noget. Du kan ikke selv vende tilbage til gruppen som administrator. Husk, at skaberen ikke forlader gruppen, før andre administratorer fjernes.

Trin 8

Den tomme gruppe slettes af Vkontakte-administrationen efter et stykke tid (normalt efter genstart af serverne på det sociale netværk). Under alle omstændigheder vil det ikke længere være i afsnittet "Mine grupper". Derfor kan du sikkert glemme det.

Anbefalede: