Sådan Konfigureres Internettet Eksternt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konfigureres Internettet Eksternt
Sådan Konfigureres Internettet Eksternt
Anonim

Konfiguration af parametrene for fjernadgang til internettet i Microsoft Windows XP-operativsystemet forudsætter tilstedeværelsen af grundlæggende midler til fjernadgang - en fjernadgangscontroller, en klient til Microsoft-netværk, TCP / IP-protokol og aktivering af routing- og fjernadgangstjenesten på serveren.

Sådan konfigureres internettet eksternt
Sådan konfigureres internettet eksternt

Nødvendig

Microsoft Windows XP

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start" -knappen for at få vist hovedmenuen i Microsoft Windows XP-operativsystemet, og gå til "Kontrolpanel" for at udføre handlingen med at konfigurere indstillingerne for opkaldsinternetadgang.

Trin 2

Udvid noden "Netværksforbindelser" ved at dobbeltklikke og vælge "Opret en ny forbindelse".

Trin 3

Bekræft udførelsen af kommandoen ved at klikke på knappen Næste, og vælg kommandoen Opret forbindelse til netværket på arbejdspladsen i det åbnede vindue i guiden Ny forbindelsesguide.

Trin 4

Bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Næste" og vælg "Opkaldsforbindelse" i den nye dialogboks.

Trin 5

Bekræft anvendelsen af ændringer ved at klikke på knappen "Næste" og angiv den ønskede værdi for navnet på den oprettede forbindelse i feltet "Forbindelsesnavn" i den næste dialogboks i guiden.

Trin 6

Tryk på knappen "Næste" for at bekræfte dit valg, og angiv telefonforbindelsesnummeret på den brugte fjernadgangsserver i linjen "Telefonnummer" i den næste dialogboks.

Trin 7

Angiv værdien "Ring ikke op til nummeret til forforbindelse", når den computer, du bruger, har permanent forbindelse til Internettet for at konfigurere klienten til adgang via det virtuelle private netværk, eller brug afkrydsningsfeltet i "Opkald nummeret til det næste forforbindelsesfelt ", når du bruger en forbindelse via en udbyder.

Trin 8

Indtast værdierne for forbindelsesnavnet i det tilsvarende felt, og bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Næste".

Trin 9

Angiv værdien for VPN-servernavnet eller IP-adressen i den tilsvarende periode i dialogboksen, der åbnes, og brug afkrydsningsfeltet i feltet "For alle brugere" for at give generel adgang, eller brug indstillingen "Kun mig" for at begrænse adgangen.

Trin 10

Bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Næste", og anvend de valgte ændringer ved at klikke på knappen "Udfør".

Anbefalede: