Sådan Opsættes Eksternt Skrivebord Over Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Eksternt Skrivebord Over Internettet
Sådan Opsættes Eksternt Skrivebord Over Internettet

Video: Sådan Opsættes Eksternt Skrivebord Over Internettet

Video: Sådan Opsættes Eksternt Skrivebord Over Internettet
Video: The Ultimate Guide to Secure Remote Desktop Connections To Safely Access Your PC over the Internet 2024, April
Anonim

Nogle gange bliver det nødvendigt at udføre nogle operationer med en computer, der er langt fra dig. Du kan oprette en forbindelse mellem to computere, så den anden og andre programmer vises på skærmen på en af dem. En sådan forbindelse er mulig, hvis du konfigurerer et eksternt skrivebord over Internettet. Du vil være i stand til at kontrollere handlinger på en anden computer, uanset afstanden, der adskiller dig.

Sådan opsættes eksternt skrivebord over internettet
Sådan opsættes eksternt skrivebord over internettet

Instruktioner

Trin 1

Konfigurer muligheden for at få adgang til den administrerede computer. Højreklik på ikonet Denne computer på skrivebordet på den maskine, som du vil oprette forbindelse til. Vælg punktet "Egenskaber" i menuen, og venstreklik på det. Vælg fanen "Fjernsessioner", og marker afkrydsningsfelterne "Tillad fjernadgang til denne computer" og "Tillad at sende en invitation til fjernhjælp". Klik derefter på knappen Vælg fjernbrugere. Et vindue til valg af konti til adgang til computeren åbnes.

Trin 2

Klik på knappen "Tilføj" og knappen "Avanceret" i det vindue, der åbnes. Klik på ordene "Søg". Vælg navnet på den ønskede konto med venstre museknap, og tryk på OK-knappen for at føje det til listen over tilladte forbindelser. Klik på OK igen for at gemme listen over brugere, og klik igen for at lukke dialogboksen Sessionsrettigheder for eksternt skrivebord. Klik på knappen Anvend, og luk vinduet Computeregenskaber. Bemærk, at din konto skal være adgangskodebeskyttet. Dette fuldender handlingerne med "slave" -computeren.

Trin 3

Find ud af netværksadressen på den computer, du vil oprette forbindelse til. Dette kan gøres ved hjælp af onlinetjenester, for eksempel kan du åbne webstedet https://2ip.ru/ i din browser - det viser straks ip-adressen på den maskine, hvorfra du kom ind på siden. Det er fortsat at videregive denne adresse til den person, der ønsker at kontakte din computer. Angiv også brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til pc'en.

Trin 4

Klik på knappen "Start", og vælg menuen "Kør" på computeren, der opretter forbindelse til det eksterne skrivebord via internettet. Indtast kommandoen mstsc, og tryk på Enter-tasten. Der åbnes et vindue, hvor du bliver bedt om at angive adressen på den computer, som du vil oprette forbindelse til. Dette værktøj kan også kaldes fra menuen Alle programmer, Standard-gruppen - genvejen er underskrevet: Remote Desktop Connection. Indtast ip-adressen, og klik på knappen "Opret forbindelse" eller Enter-tasten. Hvis den pc, du opretter forbindelse til, er tændt og tilgængelig, vil du se et autorisationsvindue.

Trin 5

Indtast brugernavnet og adgangskoden, der er angivet som tilladelse til at oprette forbindelse og kontrollere målcomputeren (se trin 2). Derefter vises et billede af det eksterne skrivebord på computeren, som du har oprettet forbindelse til via internettet, på skærmen.

Anbefalede: