Sådan Oprettes Et Netværk På Kontoret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Netværk På Kontoret
Sådan Oprettes Et Netværk På Kontoret

Video: Sådan Oprettes Et Netværk På Kontoret

Video: Sådan Oprettes Et Netværk På Kontoret
Video: Basic Office Network setup 2024, Kan
Anonim

Det har længe været vanskeligt at forestille sig et kontor i ethvert firma eller firma, der ikke har mindst en computer. Og oftest er der flere sådanne computere. For hurtigere og mere praktisk samarbejde skal alle computere på kontoret naturligvis være forbundet til et enkelt lokalt netværk. Heldigvis er det ikke så svært at gøre dette selv.

Sådan oprettes et netværk på kontoret
Sådan oprettes et netværk på kontoret

Nødvendig

  • -kontakt
  • -router
  • - netværkskabler.

Instruktioner

Trin 1

For at dit netværk skal fungere hurtigt og uden fejl, skal du bruge en switch eller router. Når du vælger det, skal du kun tage højde for en egenskab ved disse enheder: antallet af porte til tilslutning af netværkskabler. Det er bedre at købe en switch med et stort antal porte, så du ikke behøver at ændre den i fremtiden, når det bliver nødvendigt at tilslutte yderligere enheder.

Trin 2

Installer kontakten eller routeren, så den er så tæt som muligt på størstedelen af computere. De der. hvis 5 pc'er er i et rum, og to er i et andet, er det mere logisk at placere kontakten på det første kontor. Dette giver dig ikke kun mulighed for at spare på netværkskabler, men også for at undgå unødvendigt arbejde med at lægge dem.

Trin 3

Forbind hver computer til en tilgængelig port på din router eller switch. Husk, at vi taler om LAN-porte, fordi WAN- eller internetstikket er designet til at forbinde udbyderens kabel til det.

Trin 4

Åbn de lokale netværksindstillinger på hver computer. Angiv IP-adresserne på computere, så de kun adskiller sig i det sidste ciffer. Dette hjælper med at forhindre netværksproblemer.

Anbefalede: