Sådan Oprettes Et Netværk Til Spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Netværk Til Spil
Sådan Oprettes Et Netværk Til Spil

Video: Sådan Oprettes Et Netværk Til Spil

Video: Sådan Oprettes Et Netværk Til Spil
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, Kan
Anonim

Fremskridt inden for computerteknologi har gjort det muligt at bruge pc'en ikke kun til arbejde, men også til underholdning. Ved hjælp af et lokalt netværk kan du spille et spil på samme tid på flere computere.

Sådan oprettes et netværk til spil
Sådan oprettes et netværk til spil

Instruktioner

Trin 1

For at forbinde computere til et lokalt netværk skal du købe det nødvendige udstyr. Køb en "hub" (antallet af porte skal svare til antallet af personlige computere eller overstige det), en patch-ledning (et specielt kabel, der forbinder computere til et lokalt netværk), netværkskort (hvis der ikke er nogen indbyggede).

Trin 2

Krymp patchledningen i en specialforretning. Du kan gøre det selv, men vær forsigtig, forbindelsens kvalitet afhænger direkte af den.

Trin 3

Vælg placeringen af "hub". Det skal være omtrent den samme afstand fra hver computer. Tilslut det til netværket.

Trin 4

Installer netværkskort på bundkortene på hver pc og installer drivere til dem. Det tilrådes at downloade den nyeste driver fra producentens websted.

Trin 5

Indsæt patchledningen i "hub" -porten og den anden ende i netværkskortet på din computer. Derefter skal det grønne lys tænde. Gør dette for hver pc.

Trin 6

Nu skal du konfigurere netværket til spil. Gå til "Kontrolpanel" og til egenskaberne for det lokale netværk. Du skal angive en IP-adresse til hver pc. Den første computer skal være 192.168.0.1, den anden 192.168.0.2 osv., Afhængigt af antallet af computere. Angiv undernetmasken 225.225.225.0. Gå nu til kommandoprompt og indtast 192.168.0.1-t. Hvis linjen "svar fra …" sendes, er forbindelsen konfigureret korrekt. Udfør denne handling henholdsvis for hver computer.

Trin 7

Gå til spillet. Vælg tilstanden "Lokalt netværk". En af de personlige computere skal oprette en forbindelse, når du trykker på hosttasten. Når du har oprettet servere fra andre computere, skal du klikke på "Opret forbindelse".

Anbefalede: