Sådan Kontrolleres Icq-status

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Icq-status
Sådan Kontrolleres Icq-status

Video: Sådan Kontrolleres Icq-status

Video: Sådan Kontrolleres Icq-status
Video: Wassap Statusları🥀.Status Ucun Qemli Video.🖤🍂 2024, Kan
Anonim

Status i kommunikationsprogrammer giver yderligere oplysninger om brugeren: både teknisk og personlig. Disse data vises direkte i kontaktlisten samt med en særlig henvisning til samtaleprofilens profil.

Sådan kontrolleres icq-status
Sådan kontrolleres icq-status

Instruktioner

Trin 1

Den første og nemmeste måde er at åbne meddelelsesfeltet (hvor du chatter med andre mennesker) hos samtalepartneren, som du vil kontrollere status med. Øverst i det vindue, der vises, hvor samtalepartnerens kaldenavn er placeret, kan du se status. For eksempel: Sanya - jeg hviler.

Trin 2

Den anden metode er lidt mere kompliceret, men hvis status er lang, passer den muligvis ikke efter kaldenavnet, som i den første metode. I dette tilfælde skal du åbne listen over dine kontakter, finde den samtalepartner, du har brug for der, og dobbeltklikke på kaldenavnet med venstre museknap, hvorefter kontaktpersonens personlige oplysninger åbnes. Øverst vil der være navnet på denne kontakt, lidt lavere - ICQ-nummeret, endnu lavere - uanset om samtalepartneren i øjeblikket er online eller ej. Men allerede efter denne indskrift er status for denne person også synlig, hvis han selvfølgelig skrev eller sagde det.

Trin 3

Status kan udtrykkes med et færdigt symbol, der leveres af selve programmet til kommunikation. For at se denne status skal du også åbne din kontaktliste. Før hvert kaldenavn ser du et symbol i form af en blomst. Hvis en person ikke har indstillet en særlig status, er det bare en grøn blomst, der indikerer tilstedeværelsen af en kontakt i netværket. Hvis blomsten er rød, er brugeren offline, hvis der er et tegn på blomsten, er personen optaget, har været væk et stykke tid, spiser frokost osv.

Anbefalede: