Sådan Kontrolleres I Icq, Om Du Bliver Ignoreret Eller Ej

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres I Icq, Om Du Bliver Ignoreret Eller Ej
Sådan Kontrolleres I Icq, Om Du Bliver Ignoreret Eller Ej

Video: Sådan Kontrolleres I Icq, Om Du Bliver Ignoreret Eller Ej

Video: Sådan Kontrolleres I Icq, Om Du Bliver Ignoreret Eller Ej
Video: Как войти в 🌐 Skype, Google Hangouts, Talk, ICQ, Mail.ru агент и прочитать историю ⏳ чатов в 2021 2024, Kan
Anonim

Hvis du bruger ICQ-programmet til instant messaging, har du sandsynligvis mindst en gang stillet dig selv et spørgsmål - er det virkelig, at en af kontakterne på listen ikke har vist sig på netværket i så lang tid, eller er du begyndt at blive ignoreret? Svaret på dette spørgsmål kan findes ved hjælp af specielle programmer.

Sådan kontrolleres i icq, om du bliver ignoreret eller ej
Sådan kontrolleres i icq, om du bliver ignoreret eller ej

Er det nødvendigt

  • - arbejdsversion af ICQ;
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Prøv at komme i gang med list. Du kan prøve at give ICQ-nummeret på den person, du vil kontrollere, til din gode ven. Lad ham føje ham til sin kontaktliste og se om han er online eller ej. Således vil det være indlysende, om denne kontakt ignorerer dig eller ej. Forresten skal du vide, at den analoge version af ICQ - QIP har funktionen "Invisible Eye". Med dens hjælp kan du finde ud af, om en person faktisk er offline eller simpelthen ikke vil kommunikere med dig. I en anden klon af ICQ - Miranda, kan du forstå, om du bliver ignoreret eller ej ved nøje at studere funktionen "Beskedlevering". Hvis du skrev en besked til en kontakt, der nu er offline, og et afkrydsningsmærke dukkede op foran ham, betyder det, at beskeden er leveret, og denne person sandsynligvis satte dig på listen over ignoreret. Hvis der ikke er nogen leveringsrapport, har denne bruger af programmet sandsynligvis ikke besøgt det i lang tid.

Trin 2

Du kan finde tjenester på Internettet, der gratis og i løbet af få sekunder vil kontrollere i hvilken tilstand ejeren af den ønskede uin er nu. Bare ved at indtaste ICQ-nummeret i det angivne felt, vil du modtage et svar: er der en person på netværket eller ej. Hvis ja, men en rød blomst er på din liste foran hans kaldenavn, betyder det, at du er blevet ignoreret. Ikke desto mindre indrømmer ressourceudviklere selv, at denne kontrol ikke vil give 100% af resultatet.

Trin 3

Et lille værktøj til at kontrollere listen over ignorerede kontakter kan installeres på en computer af dem, der mistillid til forskellige online-programmer. For eksempel kan du downloade og installere et program såsom ICQ Ignore Checker v.1.3.1. Når du bruger det, skal du vente, indtil den person, der kontrolleres, går online, indtast dit nummer og din adgangskode, og skriv derefter nummeret på den person, du vil kontrollere, og klik på Kontroller. Ifølge mange anmeldelser på computerfora klarer programmet i næsten alle tilfælde sin opgave.

Anbefalede: