Hvilke Parker I Moskva Har Gratis Trådløs Internetadgang

Hvilke Parker I Moskva Har Gratis Trådløs Internetadgang
Hvilke Parker I Moskva Har Gratis Trådløs Internetadgang

Video: Hvilke Parker I Moskva Har Gratis Trådløs Internetadgang

Video: Hvilke Parker I Moskva Har Gratis Trådløs Internetadgang
Video: Как встретили Сару Джессику Паркер в Москве? 2024, April
Anonim

Det vil nu være muligt at nyde trådløst internet i fjorten parker i Moskva. På hver af dem er der for nylig installeret mindst fem Wi-Fi-punkter til universel adgang - ved indgangen i de centrale gyder nær scenen eller sommerstadiet.

Hvilke parker i Moskva har gratis trådløs internetadgang
Hvilke parker i Moskva har gratis trådløs internetadgang

Wi-Fi-teknologi (fra engelsk Wireless Fidelity, bogstaveligt talt "Wireless Fidelity") er meget udbredt i computernetværk, hvilket giver brugerne bredbåndsinternetadgang og giver dem mulighed for at forblive forbundet, frit roaming inden for et bestemt område. Det enkleste eksempel på brug af Wi-Fi er installationen af et adgangspunkt i en lejlighed, alle enheder, der er tilgængelige for brugeren med internetadgang, kan forbindes til det.

Wi-Fi er udbredt i vestlige lande, barer, caféer, restauranter giver gratis trådløs adgang til deres besøgende, og det er tilgængeligt mange andre offentlige steder. Efterhånden begynder sådan adgang til Internettet at vises i Rusland. Især fungerer gratis trådløst internet allerede i skoler og administrative bygninger i Moskva, metropolen og byhospitaler. Og for ikke så længe siden meddelte Moskvas myndigheder installation af Wi-Fi-adgangspunkter i fjorten byparker.

Internetforbindelseshastigheden er 0,5 Mbps. Byens myndigheder vil ikke begrænse beboere og gæster i hovedstaden i brugen af Wi-Fi - denne forbindelse blev foretaget på betingelserne i en tre-årig kontrakt indgået med operatøren "Task".

Ifølge oplysninger fra meddelelsen fra Moskva Department of Information Technologies blev udstyret, der giver dig mulighed for at få Wi-Fi-adgang til Internettet, installeret på lygtepæle og kontorbygninger placeret inde i parkzonen. Det er ikke planlagt at slukke for udstyret i den kolde årstid.

Trådløst internet er tilgængeligt i følgende parker i Moskva: Hermitage City Garden, Bauman Garden, Tagansky, Babushkinsky, Lianozovsky, Perovsky, Lyublino, Izmailovsky, Krasnaya Presnya, Sokolniki, Northern Tushino, Fili, Kuzminki og Maxim Gorky Park.

Du kan se et kort over placeringen af Moskva-parker med de Wi-Fi-hotspots, der er angivet på det, ved at besøge webstedet mos.ru og vælge afsnittet Infographics - Parks.

Anbefalede: