Sådan Får Du Gratis Internetadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Gratis Internetadgang
Sådan Får Du Gratis Internetadgang

Video: Sådan Får Du Gratis Internetadgang

Video: Sådan Får Du Gratis Internetadgang
Video: Sådan får du gratis internet 800 steder i Danmark_Dagens.dk 2024, Marts
Anonim

Der er udbydere, der giver dig adgang til Internettet gratis. I dette tilfælde pålægges som regel visse begrænsninger: enten på dataoverførselshastigheden eller på listen over tilgængelige ressourcer eller på det fysiske rum, inden for hvilket adgang er mulig.

Sådan får du gratis internetadgang
Sådan får du gratis internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har en enhed udstyret med et WiFi-interface (smartphone, netbook, tablet osv.), Kan du få gratis internetadgang på nogle caféer eller restauranter. Overhold dog en regel: bliv inde i virksomheden. Forbindelse udenfor kan kvalificere sig som ulovlig adgang til computeroplysninger, og i fremmede lande bruges et specielt udtryk endda til at henvise til sådanne handlinger - piggybacking. Men hvis sikkerhedsvagten, når du er i institutionens lokaler, beder dig om kun at rejse af grunden til at du ikke bestiller noget, skal du straks adlyde. Gunstigt adskiller sig fra dette synspunkt, "McDonald's": i det praktiseres udvisning fra døren til besøgende, der ikke bestiller noget, ekstremt sjældent. Men i det er adgang normalt organiseret på en sådan måde, at du på én gang ikke kan downloade mere end 30 megabyte på et tidspunkt, der ikke overstiger 15 minutter. Det er ikke altid muligt at oprette forbindelse igen fra den samme MAC-adresse samme dag.

Trin 2

I nogle byer er der udbydere, der giver gratis internetadgang ved hjælp af den klassiske teknologi - opkald. Hvis du stadig har et modem, der understøtter denne forældede standard, hvorfor ikke prøve det? Men husk, at en sådan adgang kun vil være gratis, hvis du har en ubegrænset fastnettelefon takst aktiveret. Hvis dette ikke er tilfældet, vil almindelig ADSL være meget billigere. Derudover er hastigheden lav, telefonen er optaget, mens du surfer på internettet, og nogle af udbyderne giver kun adgang til en begrænset liste over websteder.

Trin 3

Hvis der er pensionister blandt dine slægtninge, skal du fortælle dem, at der i en række russiske byer er blevet arrangeret specielle centre, der giver dem gratis internetadgang. Uddannelse af pensionister i brugen af dette netværk udføres også der. Find ud af, om denne service er tilgængelig i din by.

Trin 4

Mobilabonnenter i de fleste regioner giver gratis adgang til specielle, lette versioner af nogle websteder. For at få adgang til dem virkelig gratis skal du sørge for at konfigurere adgangspunktet (APN) korrekt og bruge browseren på din telefon, der fungerer direkte, og ikke via en proxyserver. For en liste over ressourcer, der er gratis adgang til, skal du tjekke operatørens websted eller i supporttjenesten. Det skal dog bemærkes, at operatører i de sidste to år har reduceret omkostningerne ved fuld ubegrænset internetadgang så meget, at det kun er næsten meningsløst at få fri adgang til kun en bestemt liste over ressourcer.

Anbefalede: