Sådan Får Du Opdateringer Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Opdateringer Fra Internettet
Sådan Får Du Opdateringer Fra Internettet

Video: Sådan Får Du Opdateringer Fra Internettet

Video: Sådan Får Du Opdateringer Fra Internettet
Video: How To Stop Windows 10 From Uploading Updates to Other PCs Over the Internet 2024, April
Anonim

Mange programmer på en personlig computer skal opdateres over tid, da udviklere konstant ændrer skallen og tilføjer nye funktioner. Hvordan kan jeg få opdateringer fra Internettet til programmet?

Sådan får du opdateringer fra Internettet
Sådan får du opdateringer fra Internettet

Instruktioner

Trin 1

Dette kræver en tilsluttet forbindelse. Det er også værd at bemærke, at opdateringen kan tage lang tid, hvis din hastighed er langsom. Computerens operativsystem opdateres ca. hvert par måneder. Når du kontakter serveren, vises der automatisk en meddelelse om, at de nye moduler er klar til download til computeren. Du skal kun bekræfte denne meddelelse.

Trin 2

Ganske ofte opstår der situationer, hvor computeren på tidspunktet for frigivelsen af nye opdateringer ikke har forbindelse til internettet. Hvad skal jeg gøre i dette tilfælde? Du skal manuelt angive i systemet, at du har brug for nogle downloads. Til dette er der en speciel tjeneste, der er deaktiveret som standard eller ikke konfigureret korrekt. Hvis du har administratorrettigheder, skal du gå til "Kontrolpanel".

Trin 3

Klik på skrivebordsgenvejen "Denne computer" to gange med venstre museknap. Klik derefter på fanen "Kontrolpanel" i venstre side. Kig efter genvejen kaldet "Automatiske opdateringer". Hvis dette ikke er tilfældet, skal du klikke på knappen "Skift til klassisk visning" øverst til venstre. Klik derefter på genvejen. Et lille vindue til indstilling af automatiske opdateringer i operativsystemet vises.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet ud for Automatisk. Du skal angive ugedagen og tidspunktet for opdateringen. Overvej det faktum, at computeren skal være tændt og tilsluttet internettet på dette tidspunkt. Klik derefter på knappen "Gem". Nu på det tidspunkt, du specificerede, finder en automatisk opdatering fra Internettet sted. Hvis du vil have systemet til at underrette dig om opdateringer, skal du sætte et flueben ud for emnet "Download opdateringer, men tillad valg af tid."

Anbefalede: