Sådan Oprettes En Netværksforbindelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Netværksforbindelse
Sådan Oprettes En Netværksforbindelse

Video: Sådan Oprettes En Netværksforbindelse

Video: Sådan Oprettes En Netværksforbindelse
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, Kan
Anonim

Hver pc-bruger skal være i stand til at oprette et netværk på sin computer - når alt kommer til alt er det i dag vanskeligt at forestille sig fritid, underholdning og fritid samt et arbejdsområde, diskussion af seriøse projekter og deres implementering uden internettet. Opsætning af en netværksforbindelse på Windows XP tager ikke meget af din tid.

Sådan oprettes en netværksforbindelse
Sådan oprettes en netværksforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Åbn Start, og gå til Kontrolpanel. I vinduet, der åbnes, skal du finde sektionen "Netværks- og internetforbindelser", gå til fanen "Netværksforbindelser". De forbindelser, der i øjeblikket er tilgængelige på din computer, vises - især en fungerende LAN-forbindelse, som med et korrekt konfigureret netværkskort skal fungere uden fejl.

Trin 2

Hvis din lokalforbindelse er deaktiveret, skal du højreklikke på den og klikke på Aktiver.

Trin 3

Højreklik på forbindelsen igen, og klik på Egenskaber, vælg derefter internetprotokollens TCP / IP-overskrift på listen, og klik på Egenskaber.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet for manuelt at indtaste adresseindstillingerne. Indtast den IP-adresse, gateway, undernetmaske og DNS-server, som du skulle have fået, når du opretter forbindelse fra din udbyder. Klik på OK. Fra nu af fungerer dit lokale netværk korrekt.

Trin 5

Du kan også oprette en arbejdsgruppe til at bruge de interne ressourcer i dit netværk. Højreklik på ikonet Denne computer, og klik på Egenskaber.

Trin 6

I afsnittet "Computernavn" skal du klikke på "Skift" og indtaste det navn, hvormed computeren genkendes i netværksmiljøet, og derefter angive navnet på arbejdsgruppen. Det kan være alt, så længe arbejdsgruppen er din egen, eller den kan svare til enhver anden arbejdsgruppe, som du vil deltage i for at bruge dens interne ressourcer.

Trin 7

Genstart computeren, og brug den oprettede netværksforbindelse.

Anbefalede: