Sådan Oprettes Et Spejl Med Eset Nod32-opdateringer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Spejl Med Eset Nod32-opdateringer
Sådan Oprettes Et Spejl Med Eset Nod32-opdateringer

Video: Sådan Oprettes Et Spejl Med Eset Nod32-opdateringer

Video: Sådan Oprettes Et Spejl Med Eset Nod32-opdateringer
Video: Update Offline Server Mirror 2024, April
Anonim

Hvis dit interne netværk består af flere computere, hvor ESET NOD32 antivirusprogrammet er installeret, og du er træt af at downloade for hver opdatering, er løsningen på problemet at oprette et automatisk opdateringsspejl. Dette er meget praktisk og vil i høj grad lette trafikken.

Sådan oprettes et spejl med Eset Nod32-opdateringer
Sådan oprettes et spejl med Eset Nod32-opdateringer

Instruktioner

Trin 1

Køb den officielle version af ESET NOD32 Antivirus, og installer den på din computer. Installationsproceduren er ret ligetil og kræver derfor ikke en detaljeret forklaring. Hvis du har spørgsmål, kan du altid læse filen readme.txt.

Trin 2

Download den lic-fil, du har brug for for at aktivere opdateringsspejlfunktionen i ESET NOD32 Antivirus. Gå til programmets officielle hjemmeside på linket https://www.esetnod32.ru/ og bestil dette dokument. Hvis du ikke fandt det i onlinebutikkataloget, bedes du afklare dette problem i supportafsnittet eller ringe til (495) 797-26-93.

Trin 3

Åbn mappen C: / Program Files / ESET / ESET NOD32 Antivirus / License eller et andet bibliotek, hvor du installerede antivirussoftwaren. Kopiér licenslicensfilen til denne mappe.

Trin 4

Start ESET NOD32 antivirus, og tryk på F5, eller gå til indstillinger. Find og åbn elementet "Opdater". Klik på knappen "Indstillinger". Find linjen med yderligere indstillinger, og åbn dem. Et vindue med fire faner vises. For at oprette et opdateringsspejl skal du bruge den seneste spejl. Hvis den mangler, betyder det, at du kopierede licensfilen forkert, eller den er ugyldig.

Trin 5

Kontroller emnet "Opret opdateringsspejl". Klik på knappen "Mappe", og angiv stien, hvor viradatabasefilerne skal gemmes. Gå til yderligere indstillinger, og omskriv værdien af HTTP-serverporten, som normalt er 2221. Klik på "OK" og luk indstillingsvinduet. Opdater ESET NOD32 Antivirus.

Trin 6

Kør ESET NOD32 på en anden computer, og åbn vinduet med opdateringsindstillinger. Find feltet "Opdater server", og klik på knappen "Skift". Indtast stien til spejlet: https:// computer_ip_address: 2221 /. Klik på "Tilføj" og "OK" for at gemme indstillingerne.

Anbefalede: