Sådan Får Du Adgang Til Et Lokalt Netværk Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Adgang Til Et Lokalt Netværk Fra Internettet
Sådan Får Du Adgang Til Et Lokalt Netværk Fra Internettet

Video: Sådan Får Du Adgang Til Et Lokalt Netværk Fra Internettet

Video: Sådan Får Du Adgang Til Et Lokalt Netværk Fra Internettet
Video: How to make lan network between two computers over the internet 2024, Kan
Anonim

Et specialiseret værktøj Hamachi giver dig mulighed for at komme ind på det lokale netværk via Internettet. Dette giver dig mulighed for at bruge alle slags programmer på netværket, overføre og modtage filer fra andre brugere og endda spille multiplayer-spil.

Sådan får du adgang til et lokalt netværk fra internettet
Sådan får du adgang til et lokalt netværk fra internettet

Nødvendig

Hamachi

Instruktioner

Trin 1

Download og installer det specialiserede Hamachi-program på din computer. Programmet betales, men der er også en gratis version, der begrænser antallet af brugere til 16 computere. Kør det installerede program, og klik på tænd / sluk-knappen i programmets første vindue.

Trin 2

Indtast dit ønskede brugernavn i det næste vindue, og bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Opret". Brug Opret en ny netværkskommando i den nye dialogboks, og skriv navnet på det netværk, der skal oprettes, og adgangskodeværdien i de relevante felter i det næste vindue. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Opret".

Trin 3

For at forbinde en anden bruger til det oprettede netværk skal du også installere og køre Hamachi-applikationen på din computer. Derefter skal du aktivere applikationen i den første dialogboks og indtaste brugernavnet i det næste vindue. Bemærk, at navnet skal være forskelligt fra det, der blev brugt på den første computer. Klik på knappen "Opret", og vælg indstillingen Deltag i et eksisterende netværk i den næste dialog.

Trin 4

I den næste dialogboks skal du skrive navnet på det tidligere oprettede netværk og adgangskodeværdien. Klik derefter på knappen "Opret forbindelse" for at komme ind i det lokale netværk. Kontroller, at forbindelsen er aktiv med den grønne forbindelsesindikator.

Trin 5

Udnyt muligheden for at administrere det oprettede netværk via webgrænsefladen. Dette kræver registrering i applikationen og oprettelse af en ny konto. Brug derefter linket "Vedhæft", og gå til Hamachi-siden. Vær opmærksom på muligheden for at oprette en chat med enhver bruger på netværket. For at gøre dette skal du blot åbne genvejsmenuen for den krævede konto ved at højreklikke og vælge kommandoen "Chat".

Anbefalede: