Sådan Besvares Mail.ru-spørgsmål

Indholdsfortegnelse:

Sådan Besvares Mail.ru-spørgsmål
Sådan Besvares Mail.ru-spørgsmål

Video: Sådan Besvares Mail.ru-spørgsmål

Video: Sådan Besvares Mail.ru-spørgsmål
Video: Крутые вопросы и ответы в Ответы mail.ru! 2024, Kan
Anonim

Mail.ru-svarene er meget populære. Nogle brugere gider ikke engang at kontakte søgemaskiner, men stiller straks et spørgsmål i denne tjeneste. Men at spørge er altid lettere end at svare. Hvordan fungerer man som ekspert på mail.ru og løser andres problemer?

Sådan besvares mail.ru spørgsmål
Sådan besvares mail.ru spørgsmål

Instruktioner

Trin 1

Kun registrerede brugere kan stille og besvare spørgsmål. Åbn derfor en mail på mail.ru, hvis du ikke har den endnu. Log ind på din konto.

Trin 2

Gå til tjenesten "Svar". Du vil se en liste over nylige spørgsmål samt en liste over kategorier. Du kan kun besvare åbne spørgsmål, så find et.

Trin 3

Når du finder et spørgsmål at svare på, skal du blive styret af din viden om emnet. Selvfølgelig kan du altid finde de oplysninger, du har brug for på Internettet, men spørgeren kunne gøre det samme. Enten ekspertrådgivning eller livserfaring forventes af dig.

Trin 4

Gå til siden med det spørgsmål, du skal besvare. Læs det grundigt, og læs derefter svarene fra andre brugere. Hvis alt, hvad du ved om dette emne allerede er blevet sagt, skal du ikke gentage dig selv. Hvis du har noget at sige, så skriv et svar. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Svar" på siden med spørgsmålet. Indtast teksten i meddelelsen i en speciel form. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Svar" under formularen igen.

Trin 5

Skriv svaret i form af instruktioner, men husk at det er beregnet til en bestemt situation og en bestemt person. Hvad en specialist med en videregående uddannelse vil forstå, kan være meget vanskeligt for en ung pige. Fortæl spørgeren detaljeret, hvad man skal gøre, og hvordan man gør det. Sørg for at angive årsagen til enhver handling: folk er ikke lettilgængelige til blindt at følge andres anvisninger. Hvis nogen trin kan være farlige, skal du advare om det.

Trin 6

Husk, hvis der var en lignende hændelse i dit liv. Personlig erfaring hjælper normalt bedre end nogen videnskabelig rådgivning. Fortæl os, hvad du gjorde i denne situation, hvad der skete som et resultat.

Trin 7

Hvis du er uenig i andres svar og er sikker på, at lysene i det ikke vil føre til noget godt, tøv ikke med at sige det. Forklar høfligt, hvorfor en andens anbefaling er forkert.

Anbefalede: