Sådan Ser Du En Serie På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du En Serie På Internettet
Sådan Ser Du En Serie På Internettet

Video: Sådan Ser Du En Serie På Internettet

Video: Sådan Ser Du En Serie På Internettet
Video: Skræmmende lærer 3D i det virkelige liv! Prank over læreren! 2024, Kan
Anonim

Med det moderne tempo i livet er det en uoverkommelig luksus at se tv-serier på et bestemt tidspunkt. Det er meget mere praktisk ikke at knytte dig til fjernsynet, men at se serien på en computer på Internettet!

Sådan ser du en serie på Internettet
Sådan ser du en serie på Internettet

Nødvendig

Ubegrænset internetadgang med høj hastighed (fra 1 Mb / s)

Instruktioner

Trin 1

Hvis du kræver kvaliteten af videoen, er det bedst at se serien på webstedet Omlet.ru eller Ivi.ru, som er vært for film og serier i høj kvalitet med officiel tilladelse fra copyrightindehaverne. For at se på Omlet.ru skal du først registrere dig, men efter registreringen kan du ikke kun se, men også downloade film og serier. I de fleste tilfælde vil visning være gratis, og for download skal du betale fra 50 rubler. Navigationen udføres både af sektioner og det alfabetiske indeks samt af nøgleord.

Trin 2

På webstedet Ivi.ru behøver du ikke at registrere eller betale penge for at se tv-serier eller film, men du kan heller ikke downloade videoer. Søgninger udføres også efter titel, nøgleord, sektioner og trending visninger. Alle videoer er tilgængelige i high definition. Nye serier vist på tv-kanaler vises regelmæssigt på siden.

Trin 3

Derudover kan serier ses ved hjælp af VKontakte sociale netværk, hvor serier vises næsten samtidigt med deres frigivelse på tv. Placeringen af det meste af videomaterialet er ikke godkendt af indehaverne af ophavsretten, men dette forhindrer ikke millioner af internetbrugere i at se tv-shows og film der. For at se skal du registrere dig i systemet og indtaste navnet på den serie, du vil se i søgefeltet. Systemet viser flere muligheder for din anmodning. Vælg en af dem, og start browsing.

Anbefalede: