Sådan Ser Du En Tv-serie På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du En Tv-serie På Internettet
Sådan Ser Du En Tv-serie På Internettet

Video: Sådan Ser Du En Tv-serie På Internettet

Video: Sådan Ser Du En Tv-serie På Internettet
Video: Sådan ser du film og serier på din YouSee tv-boks via telefonstikket 2024, April
Anonim

Udviklingen af teknologi gør det muligt at se serier ikke på tv, men på en computer og vælge det mest hensigtsmæssige tidspunkt til dette. De eksisterende internetressourcer er i stand til at tilfredsstille enhver tv-seers behov.

Sådan ser du en tv-serie på Internettet
Sådan ser du en tv-serie på Internettet

Nødvendig

  • - computer;
  • - hurtig internetadgang (fra 1 Mb / s).

Instruktioner

Trin 1

Se tv-udsendelser på Omlet.ru eller Ivi.ru, hvis du ønsker at få video i høj kvalitet. På disse ressourcer er videomateriale placeret med officiel tilladelse fra indehaverne af ophavsretten.

Trin 2

Registrer dig på Omlet.ru-webstedet, og du har også adgang til en sådan tjeneste som download af tv-serier og film. Visning er normalt gratis, og downloadet koster fra 50 rubler. Det er praktisk at søge efter det materiale, du har brug for: navigation udføres i henhold til det alfabetiske indeks, efter sektioner og nøgleord.

Trin 3

Besøg Ivi.ru-webstedet. Der behøver du ikke at registrere eller betale for at se tv-serier, men du kan ikke downloade videoen. Navigationen udføres af nøgleord, titel, sektioner og vurderinger. Alle videoer præsenteres i high definition. Webstedet opdateres regelmæssigt, nye tv-serier vises på det.

Trin 4

Se serien på hjemmesiden: https://serialonline.tv/. Når du har gennemført en simpel registreringsprocedure, får du adgang til et stort antal tv-serier af forskellige genrer. Derudover præsenteres produkter fra både indenlandske og udenlandske producenter her. Site-søgningen udføres med navnet på serien, nøgleord og de præsenterede sektioner.

Trin 5

Se efter serier, du kan se på VKontakte sociale netværk - der vises de næsten samtidigt med deres udseende på tv. For at se dem skal du være registreret i systemet. Indtast navnet på den serie, der interesserer dig, i søgefeltet. Systemet kan producere en eller flere varianter med forskellig kvalitet. Vælg den, der passer dig bedst, og start browsing.

Trin 6

Indtast titlen på den serie, du er interesseret i, i søgefeltet i din browser, og skriv "watch" eller "watch". Programmet giver dig mange links til forskellige internetressourcer, hvor en sådan visning er mulig.

Anbefalede: