Sådan Gendannes En Side På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Side På Internettet
Sådan Gendannes En Side På Internettet

Video: Sådan Gendannes En Side På Internettet

Video: Sådan Gendannes En Side På Internettet
Video: Как стричь Женские Стрижки! Стрижка КАСКАД на средние волосы! Пошагово! Стрижки для начинающих! 2024, Kan
Anonim

Hver dag på Internettet finder folk en masse forskellige oplysninger. Nogle er relevante i øjeblikket, og andre bliver nødvendige senere. Hvordan kommer du tilbage til den side, du besøgte tidligere?

Sådan gendannes en side på Internettet
Sådan gendannes en side på Internettet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har ændret indstillingerne i din internetbrowser, gemmer den som standard historikken for de sider, du besøger. Hvis du husker, hvilken dag du så de oplysninger, du har brug for, vil det være ret nemt for dig at vende tilbage til den besøgte side. I "Menu" i din browser skal du åbne mappen "Historik" eller "Historik" (afhængigt af browseren). Vælg det tidspunkt, hvor du besøgte den side, du har brug for: "I dag", "I går", "Denne uge", "Denne måned". Klik på den tilsvarende mappe, så åbnes en liste over besøgte websteder i denne periode. Find den side, du har brug for, og klik på den med venstre museknap. Browseren åbner straks en fane med den gendannede side.

Trin 2

Hvis du ved et uheld har lukket den ønskede fane, men browseren stadig er åben, vil det være meget let at gendanne den. Højreklik på rækken, hvor alle åbne faner er placeret. I kontekstmenuen, der vises, skal du vælge opgaven "Gendan lukket fane", og den lukkede side gendannes straks.

Trin 3

Det er sværere at gendanne oplysninger fra en side, der er blevet slettet. Heldigvis gemmes alle slettede oplysninger i cachen på søgesiden i nogen tid. For at finde en side i Google-cachen skal du indtaste "cache: site.ru/page" i adresselinjen i din browser. I denne kombination skal du erstatte "site.ru" med adressen på den krævede side.

Trin 4

Hvis du vil gendanne en side, der er slettet fra et socialt netværk, skal du bruge webstedsindstillingerne eller afsnittet "Hjælp" (F. A. Q.). Hvis reglerne på et socialt netværk giver dig mulighed for at gendanne slettede konti, vil oplysninger om dette bestemt være i dette afsnit. For at gendanne skal du angive det login og den adgangskode, du brugte, samt den e-mail-adresse, som den slettede side var knyttet til.

Anbefalede: