Sådan Tilføjes En Vkontakte-widget

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Vkontakte-widget
Sådan Tilføjes En Vkontakte-widget

Video: Sådan Tilføjes En Vkontakte-widget

Video: Sådan Tilføjes En Vkontakte-widget
Video: Как настроить виджет SpyCat во Вконтакте | Бобма-виджет 2024, April
Anonim

"Vkontakte" -widgeten er en nødvendig udvidelse til at promovere dit websted og finde kunder effektivt. Elementer i det kendte interface på det sociale netværk giver brugerne mulighed for at føle sig godt tilpas i din onlinetjeneste.

Sådan tilføjes en Vkontakte-widget
Sådan tilføjes en Vkontakte-widget

Instruktioner

Trin 1

Beslut, til hvilke formål du har brug for Vkontakte-widgeten. Bemærk, at hver af widgetsne optager et bestemt område på dit websted, så glem ikke dette, når du koder dine sider.

Trin 2

Gå til det officielle sociale netværk. For at forbinde denne udvidelse er det ikke nødvendigt at registrere sig på siden. Klik på det blå link "Udviklere" nederst på siden, og vælg den, der har navnet "Autorisation og widgets til websteder", fra de tre gengivne blokke. Eller følg det direkte link i slutningen af artiklen.

Trin 3

På den side, der åbnes, vil du se en kort beskrivelse af, hvordan selve VK API-systemet fungerer, og en liste over de plugins, som du kan tilføje til dit websted. For at installere autorisation på webstedet via Vkontakte skal du have en særlig applikation på det sociale netværk - det tilrådes at gøre det på forhånd. Resten af widgets er meget lettere at tilføje.

Trin 4

Widget "Kommentar" giver webstedsbesøgende mulighed for at tilføje kommentarer uden yderligere registrering. Det er hurtigt og praktisk, især da brugerens "ansigt" altid er åbent for andre. Men vær forberedt på det faktum, at tredjepartslink fra spammere kan vises i kommentarerne på dit websted. De bliver nødt til at blive modereret konstant.

Trin 5

Community er måske den mest almindelige widget blandt webstedsejere. Det giver dig mulighed for at placere et bloklink til din gruppe på siden. Selve blokken viser medlemmer eller de seneste nyheder fra samfundet. Derudover vil brugeren være i stand til at abonnere på opdateringer lige der på siden ved at klikke på knappen "Deltag i gruppen".

Trin 6

Også på denne side finder du andre widgets, der udvider funktionaliteten på dit websted. Vælg den mulighed, der passer dig bedst på listen, og klik på den. Du føres til indstillingssiden. Indtast de oplysninger, som systemet anmoder om om dit websted, i de relevante felter øverst på siden. For næsten enhver widget kan du vælge din farve, størrelse, antal (til kommentarer).

Trin 7

I feltet, der vil være placeret lige nedenfor, genereres en speciel kode afhængigt af dine indstillinger. Kopier det og indsæt det på dit websted. For bedre at forstå, hvordan dette gøres, skal du i slutningen af denne side klikke på linket "Gå til detaljeret dokumentation". Du kan se det foreløbige resultat på samme side lige under html-koden.

Anbefalede: