Sådan Tilføjes Et Fællesskab Til "Vkontakte"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Fællesskab Til "Vkontakte"
Sådan Tilføjes Et Fællesskab Til "Vkontakte"
Anonim

At forene mennesker omkring dig er fantastisk, især når der er fælles interesser, mål og samtaleemner. Sociale netværk oprettes netop for at give folk en platform for kommunikation.

Hvordan i
Hvordan i

Nødvendig

en registreret konto på det sociale netværk Vkontakte

Instruktioner

Trin 1

I enhver browser, der passer dig, skal du åbne Vkontakte-webstedet. Hvis systemet kræver, at du logger ind, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode i de relevante vinduer. Din personlige side åbnes. Til venstre under etiketten "Vkontakte" er fanerne i din profil. Vælg fanen "Mine grupper", og klik en gang på den med musen.

Trin 2

Du føres til siden Community, hvor du kan se dine kommende begivenheder, som du har bekræftet eller identificeret som muligt, samt en liste over de samfund, du er medlem af. Find knappen øverst til højre "Opret fællesskab", klik en gang på den med musen.

Trin 3

Opret et navn til det nye samfund i det vindue, der vises, og indtast det i det relevante felt. Navnet skal opfindes på en sådan måde, at det fremgår klart af, hvilket emne det givne samfund skal have - det betyder ikke noget, hvad du agter at diskutere, hvis det ikke er i modstrid med lovgivningen. I Den Russiske Føderation er det forbudt at poste materialer af ekstremistisk og pornografisk karakter. Også i dette vindue bliver du bedt om at vælge form for organisering af fællesskabet - hvad enten det er en gruppe, en offentlig side eller en begivenhed.

Trin 4

Hvis du planlægger at organisere et samfund, hvor du har til hensigt at tiltrække medarbejdere med de samme interesser, diskutere noget, udveksle ideer og meninger - i dette tilfælde skal du vælge "Gruppe" -punktet - det passer dig bedst. Hvis dine planer er at oprette en side med smukke billeder, citater fra berømte film, udsagn fra offentlige mennesker, som folk kan lide og trække til deres sider, så er emnet "Offentlig side" ideel til disse formål. Hvis du organiserer en begivenhed, uanset dens størrelse, vil du informere hele verden om den eller et bestemt antal personer på listen - dit valg er "Begivenhed".

Trin 5

Uanset hvad du vælger, er det næste trin at vælge "Opret fællesskab". På den side, der åbnes, skal du indtaste en kort beskrivelse af samfundet, vælge et emne i rullemenuen, og du kan også ændre adressen på linket på Internettet til et, der afspejler indholdet i samfundet. Systemet advarer dig, hvis den indtastede adresse allerede er tildelt en anden gruppe eller bruger. Derudover kan du her definere, om din gruppe vil være lukket eller åben, hvilken type indhold den antager. Når du har valgt de nødvendige emner, skal du klikke på "Gem".

Trin 6

Din gruppe er oprettet. Til højre kan du tilføje et foto, der afspejler samfundets interesser. Som standard er du gruppeadministrator. Derefter kan du tilføje andre brugere til samfundsadministrationen.

Anbefalede: