Sådan Abonnerer Du På Siden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Abonnerer Du På Siden
Sådan Abonnerer Du På Siden

Video: Sådan Abonnerer Du På Siden

Video: Sådan Abonnerer Du På Siden
Video: Sådan folder du en bog med 8 sider 2024, Kan
Anonim

Det er svært at finde et moderne informationswebsted, der ikke har en praktisk nyhedsbrevfunktion. I dag har ikke kun nyhedssider RSS-feeds, men også på personlige sider - for eksempel i blogs, hvis læsere sparer deres tid ved at modtage nye poster fra en forfatter, der er interesseret i dem via nyhedsbrevet. Alt, hvad de har brug for, er at abonnere på det, og det er ikke så svært at gøre det.

Sådan abonnerer du på siden
Sådan abonnerer du på siden

Instruktioner

Trin 1

De fleste moderne browsere understøtter RSS-feed-abonnementsfunktionen. Hvis du f.eks. Vil abonnere på nyheder fra et websted i Internet Explorer 7 eller nyere, skal du klikke på RSS-feedikonet på det sted, du vælger, for at åbne siden til feed-abonnement.

Trin 2

Øverst på siden ser du en knap "Abonner på feedet" - klik på den og bekræft dit ønske ved at klikke på knappen "Abonner" igen. En ny besked, der vises på siden, giver dig besked om, at abonnementet på kanalen var vellykket.

Trin 3

For at kunne administrere et feed fra et abonnement skal du åbne afsnittet "Favoritkontrolcenter" i browseren ved at klikke på stjerneikonet og derefter vælge "Feeds".

Trin 4

Ved at klikke på navnet på det feed, du abonnerede på, kan du nemt se opdateringerne til det ønskede websted. Tryk på knappen Opdater feed om nødvendigt. Hvis du vil afmelde dig et RSS-feed, skal du vælge det ønskede på listen over feeds og slette det ved at trykke på Delete-tasten.

Trin 5

Du kan abonnere på RSS og se webstedsnyheder ikke kun gennem en browser, men også ved hjælp af en ekstra værktøjslinje, der forenkler dit arbejde med mailings på grund af dets enkelhed og bekvemmelighed.

Trin 6

Download værktøjslinjen til styring af RSS fra rss2email.metabar.ru-tjenesten, og installer værktøjslinjepanelet i din browser. Efter installation af værktøjslinjen skal du bare klikke på abonnementsknappen for at abonnere på et bestemt websteds nyhedsbrev, og værktøjslinjen abonnerer automatisk på nyheder og opdateringer, der kommer til dig via e-mail.

Anbefalede: