Sådan Skriver Du På Twitter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du På Twitter
Sådan Skriver Du På Twitter

Video: Sådan Skriver Du På Twitter

Video: Sådan Skriver Du På Twitter
Video: Twitter 5: Sådan skriver du interessante tweeds (video tutorial) 2024, Kan
Anonim

Twitter er en populær onlinetjeneste, hvor brugere kan sende deres mikroblogger. De er virkelig mikro, fordi beskeden kun kan bestå af 140 tegn. Men på Twitter kan du dele dine tanker med venner, få nye venner og læse beskeder fra berømtheder.

Sådan skriver du på Twitter
Sådan skriver du på Twitter

Instruktioner

Trin 1

Hvis dette er dit første besøg på denne ressource, skal du registrere dig for at begynde at sende beskeder til Twitter. Du bliver nødt til at indtaste dit for- og efternavn, en gyldig e-mail-adresse, komme med en adgangskode, så potentielle dårlige ønsker ikke kan hacke dig, og også komme med et login, hvormed de finder din Twitter. Imidlertid vil det nyttige system i sig selv tilbyde dig et ord, der er i overensstemmelse med dit for- og efternavn.

Trin 2

Når alle felter er udfyldt, skal du klikke på "registrer". Twitter vil foreslå interessante mennesker, du måske vil læse, og også foreslå at få venner. Samtidig modtager du en registreringsmeddelelse via e-mail. Du skal bare følge linket i meddelelsen, og din registrering afsluttes.

Trin 3

Så snart du går ind på siden, vil du se spørgsmålet "Hvad sker der?" og et vindue, hvor du kan skrive en besked. Når du har indrammet dine tanker på 140 tegn, skal du klikke på "Tweet". Din besked vises på din Twitter-konto, og dine venner kan læse den.

Trin 4

Du kan skrive meddelelser, som kun adressaten læser. For at gøre dette skal du gå til siden til personen. Til højre for knappen "Følger" vil du se et ikon med en konvolut. Ved at klikke på det kan du sende et personligt brev og også sætte det i 140 tegn.

Trin 5

På Twitter kan du skrive beskeder som svar på venners indlæg. Hold markøren over det indlæg, du vil kommentere, og klik på "Svar". Nu kan du skrive et svar på din vens besked og sende det til Twitter.

Trin 6

Du kan ikke kun offentliggøre i dine tanker, men også beskeder, du kan lide fra andre brugere, der bruger mikroblogging. For at gøre dette skal du klikke på linket "Retweet" under den meddelelse, du kan lide, og det vises på din side.

Anbefalede: