Sådan Skriver Du En Vkontakte-besked, Hvis Du Er På Sortlisten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du En Vkontakte-besked, Hvis Du Er På Sortlisten
Sådan Skriver Du En Vkontakte-besked, Hvis Du Er På Sortlisten

Video: Sådan Skriver Du En Vkontakte-besked, Hvis Du Er På Sortlisten

Video: Sådan Skriver Du En Vkontakte-besked, Hvis Du Er På Sortlisten
Video: "СЕКРЕТЫ ВКОНТАКТЕ" 2024, Kan
Anonim

Når du forsøgte at skrive et brev via Vkontakte, fik du beskeden”Beskeden kan ikke sendes, fordi brugeren føjede dig til den sorte liste”, men har du virkelig brug for at kontakte en person? Der er flere måder at nå ud til en bruger, der ignorerede dig.

Sådan skriver du en Vkontakte-besked, hvis du er på sortlisten
Sådan skriver du en Vkontakte-besked, hvis du er på sortlisten

Instruktioner

Trin 1

Opret en ny Vkontakte-konto. For at gøre dette skal du bruge endnu et mobiltelefonnummer og en postkasse, der ikke er bundet til webstedet - i henhold til Vkontakte-reglerne kan du ikke have to konti. Log ud på siden og klik på knappen "Registrer". Du bliver nødt til at indtaste dit for- og efternavn, køn, din skole, hvor du studerede, og universitetet (du kan springe disse trin over, hvis du kun vil bruge den nye konto til at skrive et brev), og klik derefter på "Fuldfør registrering". Indtast dit mobiltelefonnummer sammen med koden. Du modtager en firecifret kode i en SMS-besked. Ved at indtaste den modtagne kode kan du blive en ny bruger og skrive en besked. Selvfølgelig har du ingen garanti for, at din nye konto ikke også bliver sortlistet.

Trin 2

For at fjerne dig selv fra brugerens sortliste skal du sørge for, at personen går til adressen https://vk.com/settings.php?act=delFromBlackList&id=***, hvor *** er dit id (du kan finde den ved at gå til din side og se i adresselinjen). For eksempel kan du overtale en ven til at sende ham dette link. Når brugeren af webstedet har passeret det, fjerner han dig automatisk fra den sorte liste, og du kan skrive til ham. Der er dog en nuance: han vil bemærke, at han har forbudt dig og kan om ønsket nægte dig adgang til hans side tilbage.

Trin 3

På en lignende måde kan du gå ud af den sorte liste over gruppen " I kontakt med ". Send bare administratoren linket https://vk.com/groups.php?act=unban&gid=***&id=###, hvor *** vil være gruppe-id'et (du kan også se det i adresselinjen, at være på gruppesiden, og ### er dit id Administratoren modtager også en besked om, at han har fjernet brugeren fra forbudslisten, men hvis der er mange mennesker på den sorte liste, er det usandsynligt, at du identificeret og forbudt igen.

Anbefalede: