Sådan ændres Dit Spørgsmål På Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Dit Spørgsmål På Mail
Sådan ændres Dit Spørgsmål På Mail

Video: Sådan ændres Dit Spørgsmål På Mail

Video: Sådan ændres Dit Spørgsmål På Mail
Video: Dette er den MEST SMUKKE MUSIK i en Række 1 Time | ANTISTRESStv 💎 2024, Kan
Anonim

Mail. Ru-mailservice giver brugeren mulighed for at stille et hemmeligt spørgsmål samt et svar på det. Hvis du glemmer adgangskoden, kan du fortælle serveren dette forudbestemte svar, hvorefter det vil være muligt at ændre adgangskoden til en ny. Hvis det sker, at svaret på sikkerhedsspørgsmålet er blevet kendt for andre, bør det ændres med det samme.

Sådan ændres dit spørgsmål på Mail
Sådan ændres dit spørgsmål på Mail

Instruktioner

Trin 1

Log ind på din postkasse på Mail. Ru-serveren via en almindelig webgrænseflade (ikke WAP eller PDA og ikke via et mail-program).

Trin 2

Når siden med "Indbakke" er indlæst, skal du rulle ned og derefter klikke på linket "Indstillinger" i slutningen af siden.

Trin 3

Når indlæsningssiden er indlæst, skal du følge linket "Data om gendannelse af adgangskode".

Trin 4

Vælg en adgangskode fra rullelisten, eller lad elementet "- Vælg et spørgsmål -" være aktivt. I det andet tilfælde skal du indtaste spørgsmålet manuelt i feltet "Eller indtast dit eget". Formuler det, så du ikke kan gætte svaret ud fra det.

Trin 5

Indtast dit svar i feltet Svar på spørgsmål. Indtast ikke oplysninger der, der er kendt af andre end dig. Indtast især ikke telefonnumre, biler, pas, fødselsdage, bryllupper, kæledyrsracer og navne og lignende. Svaret skal være komplekst nok, for eksempel hvis spørgsmålet lyder som "Hvilken farve er en matematisk analyse lærebog", så er svaret "Rød" eller "Grøn" let at hente, og "Bleg rød med tynde grønne striber" er meget sværere. Men dette svar er også sværere at huske.

Trin 6

Det er bedre ikke at angive en ekstra e-mail-adresse. Dette undgår at bryde hovedboksen, hvis en ekstra er brudt.

Trin 7

Indtast captcha i feltet "Angiv koden på billedet", og adgangskoden til postkassen i feltet "Aktuel adgangskode". Klik på knappen Gem. Derefter ændres svaret på sikkerhedsspørgsmålet.

Trin 8

Du kan også få muligheden for at gendanne din adgangskode ved hjælp af SMS. For at gøre dette skal du gå til siden for at ændre svaret på sikkerhedsspørgsmålet igen og derefter klikke på linket "Angiv en mobiltelefon".

Trin 9

Log ud af din postkasse ved at klikke på linket "Log ud" øverst til højre på siden. Kontroller derefter, hvor godt du husker adgangskoden og svaret på sikkerhedsspørgsmålet.

Anbefalede: