Sådan Slukkes Internettet For En Bruger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Internettet For En Bruger
Sådan Slukkes Internettet For En Bruger

Video: Sådan Slukkes Internettet For En Bruger

Video: Sådan Slukkes Internettet For En Bruger
Video: How to block access to internet for a specific user 2024, Kan
Anonim

Hvis flere brugere har adgang til en computer, kan der opstå en situation, hvor en af dem har brug for at nægte adgang til Internettet. På arbejdspladsen skyldes det overvejelser om virksomhedens sikkerhed, derhjemme - forældrenes bekymringer.

Sådan slukkes Internettet for en bruger
Sådan slukkes Internettet for en bruger

Instruktioner

Trin 1

For at tildele forskellige rettigheder og muligheder til brugerne skal hver af dem arbejde i systemet under deres egen konto. Og selvfølgelig skal hver af dem holde deres login-adgangskode hemmelig. For at nægte en bruger adgang til Internettet skal du have administratorrettigheder. Dobbeltklik på "Konti" -noden i "Kontrolpanel", og klik på den ønskede post. I et nyt vindue skal du klikke på linket "Skift kontotype" og flytte kontakten "Vælg en ny type …" til "Administrator" -positionen. Klik på knappen "Skift type …"

Trin 2

Vælg kommandoen Log ud i menuen Start. Klik på knappen "Skift bruger" og log ind på systemet under den konto, du vil afbryde forbindelsen til internettet. Udvid netværksforbindelsesnoden i Kontrolpanel. I sektionen "LAN eller højhastighedsinternet" skal du højreklikke på ikonet "Lokalforbindelse" og klikke på "Afbryd forbindelse".

Trin 3

Du kan deaktivere netværkskortet for denne profil. Højreklik på ikonet Denne computer, og vælg Egenskaber. Gå til fanen Hardware, og klik på Enhedshåndtering. Udvid listen over "Netværkskort", højreklik på ikonet for netværkskortet for at få vist genvejsmenuen og vælg "Deaktiver". Et kryds vises øverst på ikonet.

Trin 4

Igen skal du kalde kommandoen "Afslut session" fra menuen "Start" og logge ind på systemet under din konto. Dobbeltklik på "Konti" i "Kontrolpanel", vælg den ønskede konto, og skift dens type til "Begrænset post". Denne bruger i sin profil kan ikke aktivere hverken netværkskortet eller netværksforbindelsen. Når du prøver at rette forbindelsen, vises systemmeddelelsen "Du har ingen rettigheder …".

Trin 5

Som standard kan du logge på systemet under den indbyggede administratorkonto uden adgangskode. For at kalde det skal du trykke på Ctrl + Alt + Slet to gange. Hvis den bruger, du har forbudt fra Internettet, ved om dette, kan de let omgå dine forbud. Bare i tilfælde, tildel en adgangskode til administratorens "konto", hvis du absolut har brug for at nægte adgang til netværket for en person, der har adgang til computeren.

Anbefalede: