Sådan Rulles En Server Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rulles En Server Tilbage
Sådan Rulles En Server Tilbage

Video: Sådan Rulles En Server Tilbage

Video: Sådan Rulles En Server Tilbage
Video: Sådan skal du ALDRIG gøre i BEDWARS! 2024, Kan
Anonim

Systemgendannelse er en komponent i Windows-operativsystemet. Med sin hjælp kan du gendanne computerens tidligere tilstand uden at miste personlige filer, hvis der pludselig var nogen problemer i driften af pc'en.

Sådan rulles en server tilbage
Sådan rulles en server tilbage

Instruktioner

Trin 1

Gå ind i hovedmenuen "Start", vælg derefter emnet "Tilbehør", gå til undermenuen i "Systemværktøjer" og klik på elementet mærket "Systemgendannelse". Hvis denne mulighed er deaktiveret på din computer, skal du i vinduet, der vises med påskriften "Vil du aktivere systemgendannelse?" bekræft ved at klikke på knappen "Ja". Et vindue vises med påskriften "Afmontering af systemet". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Deaktiver systemgendannelse på alle drev" i fanen "Systemgendannelse", og klik på "Anvend". Kør Systemgendannelse igen fra menuen Start.

Trin 2

Vælg emnet med titlen "Opret et gendannelsespunkt" i dialogboksen, der åbnes, og klik på knappen "Næste". Indtast et navn (som du selv vil genkende kontrolpunktet i fremtiden) i feltet, der siger "Beskrivelse af gendannelseskontrolpunktet." Den aktuelle dato og tid føjes automatisk til tilbageføringspunktet. Klik på "Opret", vent derefter til det øjeblik, hvorefter systemet opretter et tilbagevendepunkt. Klik på knappen "Luk". For at være sikker på, at gendannelsespunktet blev oprettet korrekt, skal du åbne det samme vindue og derefter vælge elementet mærket "Gendan en tidligere tilstand på computeren", klikke på "Næste". På venstre side af kalenderen markeres datoen, hvor kontrolpunktet blev oprettet, og på højre side vil navnet og tidspunktet for oprettelsen være. Hvis du ikke skal foretage en systemgendannelse med det samme, skal du lukke vinduet.

Trin 3

Hvis du efter at have oprettet et tilbageførelsespunkt igen vil deaktivere Systemgendannelse, skal du klikke på linklinjen med titlen "Systemgendannelsesindstillinger" i venstre side af vinduet. Vinduet Systemegenskaber åbnes automatisk. På skrivebordet skal du klikke på genvejen "Denne computer" og derefter vælge "Egenskaber". Returner markøren til feltet kaldet "Deaktiver systemgendannelse på alle diske", klik på "Anvend". Dette fjerner tilbagekoblingspunkter oprettet på computeren og deaktiverer systemgendannelse.

Anbefalede: