Sådan Går Du Til Dit Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til Dit Websted
Sådan Går Du Til Dit Websted

Video: Sådan Går Du Til Dit Websted

Video: Sådan Går Du Til Dit Websted
Video: How to Upload Your Website To The Internet 2024, Kan
Anonim

Hver person, der bruger Internettet, har en specifik liste over websteder, der er af særlig interesse for ham. Der er en række måder, du kan bruge til at besøge dine ressourcer.

Sådan går du til dit websted
Sådan går du til dit websted

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde er at bruge en webbrowser. Kør applikationen, og indtast derefter adressen på den internetressource, du er interesseret i, i adresselinjen, eller brug søgemaskinerne - yandex.ru eller google.com. Indtast den del af webstedsnavnet, du husker, placer derefter det websted, du har brug for, i søgeresultaterne, og klik på linket, der fører til det.

Trin 2

Hvis din IP-adresse af en eller anden grund er på den sorte liste over den webressource, du er interesseret i, og du ikke kan få adgang til den, kan du bruge et program som HideIP. Kør applikationen, og aktiver derefter funktionen til at skjule IP-adressen. Derefter skal du følge trinene beskrevet i det første trin.

Trin 3

Du kan også støde på en sådan ulempe som at nægte udbyderen eller proxyserveren adgang til webstedet af interesse. I dette tilfælde hjælper anonymiseringsservice dig. Ved hjælp af denne tjeneste kan du ikke kun gå til det websted, du har brug for, men også skjule det faktum at besøge det - når du besøger websteder gennem anonymisereren, er alle adresser krypteret, og kun besøget på anonymiseringssiden forbliver i logfiler. Lad os overveje denne metode ved hjælp af timp.ru som et eksempel. Gå til webstedsadressen, indtast derefter adressen på det websted, du har brug for i det relevante felt, og klik på knappen "Gå".

Trin 4

Hvis du ikke har en computer og internettet ved hånden, men har en mobiltelefon, kan du bruge den indbyggede browser. Kør det, og indtast derefter det websted, du er interesseret i, i adresselinjen. Hvis det af en eller anden grund ikke åbner, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 5

Download og installer Opera mini på din mobilbrowser. Denne browser giver dig mulighed for at besøge ethvert websted, samtidig med at trafikomkostningerne reduceres betydeligt. Faktum er, at når de bruges, passerer informationen gennem opera.com-proxyserveren, hvor den komprimeres, og først derefter omdirigeres den til din mobil.

Anbefalede: