Sådan Fjernes Links

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Links
Sådan Fjernes Links

Video: Sådan Fjernes Links

Video: Sådan Fjernes Links
Video: Amazing Ear Blackheads... Just Wait For It! 2024, Kan
Anonim

For at linke ethvert dokument med en webside eller en side i en anden tekstfil giver MS Word-editoren mulighed for at oprette hyperlinks. Denne funktion forbedrer i høj grad funktionaliteten ved at bruge et tekstdokument. I et enkelt tekstbehandlingsdokument kan du bruge et uendeligt antal filbindinger ved at oprette hyperlinks. Hvis du skulle redigere filer med en stor procentdel af hyperlinkindhold, ved du, at det ikke er muligt hurtigt at fjerne disse links. Med udgivelsen af nye versioner er denne mulighed dukket op. Hvordan gør man det? Læs videre.

Sådan fjernes links
Sådan fjernes links

Nødvendig

Microsoft Office Word-software

Instruktioner

Trin 1

Ved hjælp af MS Word-teksteditor kan du oprette hyperlinks til en side i en tekstfil, til selve filen, til en e-mail-adresse, og det er også muligt at linke til ethvert sted i dit dokument. Sidstnævnte funktion er meget praktisk, når du opretter indhold til papirer og mindre publikationer.

Trin 2

For at oprette et hyperlink skal du vælge den tekst, du vil oprette et hyperlink. Du kan ikke kun vælge en del af teksten, men også et objekt, der er i dokumentet, for eksempel et billede. Klik på menuen Indsæt, og vælg derefter Hyperlink. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste adressen på websiden eller den fil, du vil linke til.

Trin 3

Når du bruger et billede som genstand for et hyperlink, kan du vælge den passende handling, når der klikkes på det:

- link til et tekstdokument

- planlæg afsendelse af et brev til en bestemt adresse

- åbn enhver fil (Excel-regneark, Power Point-præsentation).

For at indsætte en e-mail-adresse i et hyperlink skal du klikke på menuen "Indsæt" og derefter vælge menuen "Hyperlink". I det vindue, der åbnes, skal du vælge elementet "Link til e-mail-adresse", indsætte e-mail-adressen og trykke på knappen "Indsæt".

Trin 4

For at fjerne et hyperlink skal du markere teksten eller en del af teksten, der er et hyperlink, højreklikke og vælge "Fjern hyperlink" i genvejsmenuen. For at fjerne et stort antal links på samme tid skal du trykke på tastaturgenvejen Ctrl + Shift + F9.

Trin 5

Du kan også klikke på menuen "Rediger", vælge "Vælg alt". Klik derefter på menuen "Format", vælg "Styles and Formatting", og derefter "Clear Format".

Anbefalede: