Sådan Fjernes Links Til Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Links Til Et Websted
Sådan Fjernes Links Til Et Websted

Video: Sådan Fjernes Links Til Et Websted

Video: Sådan Fjernes Links Til Et Websted
Video: How Can I Remove a Link from Google Search (Specific URL or Webpage) 2024, Kan
Anonim

Når du indtaster navnet på et websted i adresselinjen, tilbyder de fleste browsere nyttige tip i form af en rulleliste eller på en anden måde. Det gør surfing på internettet hurtigere og lettere, men også praler med sin historie. Heldigvis har alle populære browsere funktionalitet til at fjerne sådanne tip.

Sådan fjernes links til et websted
Sådan fjernes links til et websted

Instruktioner

Trin 1

I Mozilla Firefox skal du klikke på menupunktet "Log" og i den viste menu "Vis hele loggen" (eller brug genvejstasterne Ctrl + Shift + H). Vælg den periode, hvor du fulgte linket, og dobbeltklik på det med venstre museknap. En liste over links åbnes. Vælg den ønskede, og tryk på Slet på tastaturet. Hvis du ikke kan huske den periode, hvor du besøgte dette link, skal du bruge søgningen i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 2

I Opera skal du klikke på menupunktet "Værktøjer"> "Generelle indstillinger" (eller trykke på genvejstasterne Ctrl + F12). I vinduet, der vises, skal du vælge fanen "Avanceret" og klikke på "Historik" -menuen. Tryk på den øverste "Ryd" -knap - dette sletter hele historikken for internetsurfing i denne browser samt de tip, der vises i adresselinjen, når du indtaster domænenavnet. For at slette ikke alle, men nogle links, skal du trykke på genvejstasterne Ctrl + Shift + H. I det vindue, der vises, skal du vælge de nødvendige links og trykke på Slet på tastaturet. Husk, at du på denne måde kun kan fjerne de links, der vises i rullemenuen, når du skriver navnet på webstedet i adresselinjen, men ikke tipene.

Trin 3

I Google Chrome skal du klikke på skruenøgleikonet og derefter på "indstillinger" -elementet. I vinduet, der vises, skal du vælge fanen "Avanceret", finde afsnittet "Personlige data" og klikke på "Slet browserdata". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Ryd browserdata" (fjern resten), og klik på knappen "Slet browserdata".

Trin 4

I Internet Explorer skal du klikke på menupunktet "Værktøjer"> "Internetindstillinger", finde afsnittet "Browserhistorik" og klikke på knappen "Slet" inde i det. I det nye vindue skal du markere afkrydsningsfelterne ud for "Gem data på valgte websteder" og "Historik" og klikke på "Slet". Klik på OK for at lukke browservinduet.

Anbefalede: