Sådan åbner Du En Port På Utorrent

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du En Port På Utorrent
Sådan åbner Du En Port På Utorrent

Video: Sådan åbner Du En Port På Utorrent

Video: Sådan åbner Du En Port På Utorrent
Video: Как открыть порты с помощью программы uTorrent 2024, Kan
Anonim

Porte til uTorrent bruges som indgangspunkter til streaming af download af en fil fra en torrent tracker. Imidlertid blokerer standard Windows-firewallen undertiden de porte, der kræves for at programmet kører, hvilket gør det vanskeligt at downloade filer. For at ændre denne begrænsning skal du bruge de relevante funktioner i operativsystemet.

Sådan åbner du en port på utorrent
Sådan åbner du en port på utorrent

Instruktioner

Trin 1

Åbn uTorrent, og se status for den aktuelle netværksforbindelse. For at gøre dette skal du flytte musemarkøren til nederste højre hjørne af programvinduet. Hvis forbindelsesikonet er grønt, blokerer Windows Firewall ikke indgående forbindelser, og programmet fungerer korrekt. Hvis ikonet er gult eller rødt, er der nogle problemer med forbindelsen til serverne.

Trin 2

Klik på dette forbindelsesstatusikon med venstre museknap. I det vindue, der vises, vil du se forbindelsesstatus og mængden af data, der overføres. Nederst i den menu, der vises, vil du se adressen på den port, du bruger. Klik på knappen Testport for at sikre, at den blokeres af Windows Firewall.

Trin 3

Efter at have klikket på knappen, åbnes en browser. Hvis du ser meddelelsen "Fejl! Port N ser ikke ud til at være åben", er porten faktisk blokeret. Klik på "Start" -knappen i systemet, og indtast forespørgslen "Firewall" i søgefeltet. Blandt de resultater, der vises, skal du vælge den relevante og derefter klikke på "Tillad, at programmet starter".

Trin 4

På listen over applikationer, der er installeret på din computer, der vises, skal du finde to linjer: uTorrent (TCP-In) og uTorrent (UDP-In). Marker afkrydsningsfeltet ud for hvert af disse emner, og klik på knappen "OK". Hvis uTorrent ikke er på listen, skal du klikke på knappen "Tillad et andet program" nederst til højre i det vindue, der vises. På listen, der vises, skal du vælge uTorrent og konfigurere de nødvendige indstillinger.

Trin 5

Genstart uTorrent ved hjælp af File - Exit og start derefter programmet ved hjælp af genvejen på skrivebordet. Klik på forbindelsesstatusikonet igen. Hvis portene er blevet blokeret med succes, vil du se et grønt ikon. Du kan også køre testen igen for at sikre dig, at de indstillinger, du har foretaget, er blevet aktiveret. Åbningen af uTorrent-porten er afsluttet.

Anbefalede: