Sådan Krydser Du Ord På Vkontakte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Krydser Du Ord På Vkontakte
Sådan Krydser Du Ord På Vkontakte

Video: Sådan Krydser Du Ord På Vkontakte

Video: Sådan Krydser Du Ord På Vkontakte
Video: КОРОЧЕ ГОВОРЯ, НЕ РАБОТАЕТ ВКОНТАКТЕ 2024, Kan
Anonim

Tekstformatering af høj kvalitet dekorerer ikke kun artiklen, men gør det også lettere at læse. Gennemtrængende tekst kan utvetydigt og kortfattet formidle betydningen af det, der er skrevet. Der er flere måder, hvordan man krydser ord, når man skriver på VKontakte.

Sådan krydser du ord på Vkontakte
Sådan krydser du ord på Vkontakte

Instruktioner

Trin 1

Brug tjenesterne fra onlinetjenester, der behandler teksten og formater den, som du har brug for den. Du bliver nødt til at indtaste tekst i det relevante felt, og du får resultatet: gennemstregning af tekst. Men desværre fungerer denne metode til at omdanne tekst til en gennemstreget tekst på et socialt netværk på det seneste ikke altid.

Trin 2

Installer en speciel applikation "VKontakte" (for eksempel "Status Editor"). Ved hjælp af funktionerne i dette mini-program kan du redigere dine statuser ved at erstatte ord med smukke tegn og lave gennemstreget tekst.

Trin 3

For at installere applikationen skal du gå til den relevante fane i hovedmenuen "VKontakte" og indtaste "teksteditor" eller "tekst" i søgefeltet. Fra den viste liste skal du vælge det program, du kan lide, og installere det på din side.

Trin 4

Gå til applikationen, og indtast teksten i det relevante felt, vælg derefter funktionen "strejke-tekst" og klik på "Udført". Resultatet afspejles i din status.

Trin 5

Brug wiki-markering, hvis du vil lave gennemstregningstekst i dit VKontakte-samfund. Wiki-markering er en forenklet social medieækvivalent til HTML-kode.

Trin 6

For at aktivere wiki-tilstand i dit samfund skal du gå til afsnittet Community Management og vælge Public under fanen Info ud for Content. Gå til startsiden for din gruppe eller offentlighed. Hvis du holder musemarkøren over linket "Sidste nyt", der vises under beskrivelsen, vises funktionen "Rediger".

Trin 7

Klik på denne knap, og aktiver wiki-tilstand i den åbnede editor i øverste højre hjørne. Derefter skal du indtaste den tekst, du vil gennemstrege i feltet, ved at omslutte den i tags og. Gem og se resultatet på hovedsiden ved at klikke på det seneste nyhedslink. Når du er fortrolig med wiki-markeringen, kan du ikke kun lave gennemstregning af tekst, men også formatere den, som du vil, på enhver nyoprettet community-side.

Anbefalede: