Besvar Et Tweet

Indholdsfortegnelse:

Besvar Et Tweet
Besvar Et Tweet

Video: Besvar Et Tweet

Video: Besvar Et Tweet
Video: tweet#5. #keşfet 2024, Kan
Anonim

Twitter-instant messaging-tjenesten giver sine medlemmer mulighed for at udveksle korte opdateringer, dele interessante links og dele fotos. Men for brugere, der er vant til at chatte med venner på Vkontakte eller på Facebook, kan grænsefladen til dette nye sociale netværk virke ret uforståelig.

Besvar et tweet
Besvar et tweet

Instruktioner

Trin 1

Den grundlæggende funktion for Twitter-tjenesten er at sende onlinemeddelelser til alle dine tilhængere eller bestemte personer blandt dine venner. Forsøg dog ikke engang at finde en dedikeret knap, der er ansvarlig for at sende tweets eller svare på beskeder sendt til dig. For at kommunikere på Twitter skal du kende specielle koder.

Trin 2

Så først og fremmest skal du bestemme kaldenavnet på den person, som meddelelsen er beregnet til. Bemærk, at kaldenavnet og navnet på Twitter er helt forskellige ting. Brugerens kaldenavn er placeret direkte under navnet på den personlige side. Derudover kan kaldenavnet ses på sideadressen. For eksempel, hvis en brugers sideadresse er twitter.com/Johnson, så er "Johnson" brugerens kaldenavn.

Trin 3

Indtast din ønskede tekst i meddelelseslinjen på din side. Bemærk, at en tweet ikke må overstige 140 tegn. Hovedmottoet for dette sociale netværk er "Brevity er talentets søster".

Trin 4

Dernæst skal du beslutte, om du vil sende den anden bruger en privat besked, som kun han kan læse, eller hvis du foretrækker, at din tweet er synlig for alle. For at sende en lukket besked skal du indtaste det engelske bogstav "d" før tweetet uden mellemrum og trykke på "send". I dette tilfælde modtager adressaten en meddelelse om, at han er sendt en privat besked, der ikke er tilgængelig for offentligheden.

Trin 5

Hvis du vil dele dine tanker med hele verden, skal du inden meddelelsen indsætte en "hund" - "@" -tegnet. I dette tilfælde modtager adressaten en meddelelse om, at hans navn blev nævnt i dit tweet. Hvis det ønskes, kan brugeren svare på din besked eller retweet yderligere. Sådan funktionalitet gør kommunikation på det sociale Twitter-netværk utrolig interessant! Prøv det selv!

Anbefalede: