Sådan Oprettes En Proxyserver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Proxyserver
Sådan Oprettes En Proxyserver

Video: Sådan Oprettes En Proxyserver

Video: Sådan Oprettes En Proxyserver
Video: What is a Proxy Server? 2024, Kan
Anonim

Typisk oprettes proxyservere for at få adgang til individuelle ressourcer ved hjælp af en tilsyneladende IP-adresse. Ikke alle ved, at funktionerne på en proxserver kan udføres af en almindelig stationær computer og endda en bærbar computer.

Sådan oprettes en proxyserver
Sådan oprettes en proxyserver

Nødvendig

  • - netværkshub
  • - netværkskabler.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at forbinde flere hjemmecomputere til Internettet, er der to muligheder for at løse dette problem. Du kan indgå flere kontrakter med en udbyder eller oprette dit eget lokale netværk. Praksis viser, at den anden metode kræver mindre økonomiske omkostninger. Køb et netværkshub (switch) og et netværkskort. Hvis du planlægger at bruge en mobil computer som en proxyserver, skal du bruge en USB-LAN-adapter.

Trin 2

Vælg en pc, der fungerer som en proxyserver. Tilslut et købt netværkskort (adapter) til det. Brug nu et snoet par til at forbinde et netværkshub til dette kort. Forbind denne enhed med andre computere og bærbare computere på samme måde.

Trin 3

Tænd for alle ovenstående enheder. Bemærk, at hubben skal være tilsluttet lysnettet. Åbn listen over aktive netværksforbindelser på den computer, som du vil konfigurere som en proxyserver. Højreklik på hub-forbindelsesikonet. Vælg Egenskaber, og gå til menuen TCP / IP-indstillinger.

Trin 4

Aktiver emnet "Brug følgende IP-adresse", og indtast dens værdi. Det er bedre at bruge IP 192.168.0.1, hvis det ikke kommer i konflikt med andre enheder. Resten af felterne i denne menu kan være tomme. Gå til egenskaber for internetforbindelse. Åbn fanen "Adgang", og find det element, der er ansvarlig for at andre brugere kan bruge denne forbindelse. Marker afkrydsningsfeltet ud for dette emne, og gem dine ændringer.

Trin 5

Åbn TCP / IP-indstillinger på andre pc'er. Udfyld felterne "Standard gateway" og "Foretrukken DNS-server", og registrer IP-adressen på proxyserveren (den første computer) i dem. Indstil statiske IP-adresser til alle dine computere. Dit proxyservernetværk er klar.

Anbefalede: