Sådan Fjernes En Proxyserver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Proxyserver
Sådan Fjernes En Proxyserver

Video: Sådan Fjernes En Proxyserver

Video: Sådan Fjernes En Proxyserver
Video: How to Disable Proxy Settings in Windows 10 Permanently 2024, Kan
Anonim

Proxy-servere bruges til at indirekte anmodninger eller få adgang til Internettet via en bestemt computer eller lokal forbindelse. For at fjerne proxyserveren skal du deaktivere denne funktion i din browser.

Sådan fjernes en proxyserver
Sådan fjernes en proxyserver

Instruktioner

Trin 1

Start Opera-browseren, og gå til dens hovedmenu. Vælg sektionen "Indstillinger" og gå til fanen "Avanceret". Vælg "Netværk", og klik på knappen "Proxy-servere". Slet alle indstillinger, og fjern markeringen i afkrydsningsfelterne, og klik derefter på knappen "Anvend", og luk vinduet. Genstart din browser, så indstillingerne træder i kraft.

Trin 2

Åbn dine Mozilla Firefox internetbrowserindstillinger, og gå til fanen Generelt. Vælg sektionen Forbindelsesindstillinger, og åbn vinduet Manuel proxy-konfiguration. Slet proxyservernavnet og portnummeroplysningerne. Klik på knappen "OK", og aktiver derefter tilstanden "Ingen proxy". Gem indstillingerne.

Trin 3

Gå til indstillingsmenuen i Google Chrome-browseren, og gå til fanen "Avanceret". Find emnet "Skift indstillinger for proxyserver" i afsnittet "Netværk", og klik på den tilsvarende knap. Fjern alle indstillinger, og stop med at bruge proxyserveren. Klik på knappen Anvend, og luk vinduet.

Trin 4

Gå til menuen Funktioner i Internet Explorer, og åbn afsnittet Internetindstillinger. Klik på fanen "Forbindelser", og vælg "LAN-indstillinger". For at fjerne en proxyserver skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Brug en proxyserver. Klik på "Gem", og genstart din browser.

Trin 5

Deaktiver den proxy, der blev konfigureret i Netscape Navigator 4. Start programmet, åbn menuen Rediger, og gå til fanen Indstillinger. Find proxyservermenuen under Forbindelser, og slet alle angivne porte og servere. Hvis du har konfigureret en proxyserver i Konqueror, kan du fjerne den i indstillingerne ved at fjerne markeringen i de tilsvarende afkrydsningsfelter i sektionen Proxyer.

Anbefalede: