Hvordan Man Laver Graffiti På Vkontakte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Graffiti På Vkontakte
Hvordan Man Laver Graffiti På Vkontakte

Video: Hvordan Man Laver Graffiti På Vkontakte

Video: Hvordan Man Laver Graffiti På Vkontakte
Video: Как сделать собственные стикеры через граффити/png. как граффити Вконтакте 2024, April
Anonim

Sociale netværk giver dig mulighed for at realisere dig selv ikke kun i kommunikation med virtuelle venner, men giver også mulighed for at skabe noget nyt. Muligheden for uafhængigt at tegne et billede i form af graffiti til nogen gives af det sociale netværk "Vkontakte".

Hvordan i
Hvordan i

Instruktioner

Trin 1

Åbn først siden på det sociale netværk Vkontakte i enhver browser, der passer dig. Hvis du ikke er logget ind, skal du klikke på knappen "Log ind" og i den form, der vises, indtaste dine e-mail-data og adgangskoden til din konto på det sociale netværk "Vkontakte". Din profilside åbnes.

Trin 2

Hvis du vil oprette graffiti på din side, skal du gå til den ved at vælge linjen "Min side" i venstre kolonne og klikke på den. Hvis du vil tegne noget på siden til en af dine venner, skal du vælge fanen "Mine venner" og klikke på den med musen en gang. På listen skal du vælge den person, du har brug for (hvis listen er meget stor, brug søgningen ved at indtaste de første bogstaver i personens for- eller efternavn), klik på hans foto. Du finder dig selv på hans side.

Trin 3

Find på siden et felt til indtastning af tekst: på din side hedder det "Hvad er nyt med dig?", På en vens side - "Indtast en besked." Placer markøren i tekstboksen, klik en gang. To yderligere knapper vises nederst, og hold markøren over knappen "Vedhæft". I rullemenuen skal du vælge linjen "Graffiti", klikke en gang med musen.

Trin 4

I det vindue, der vises, kan du tegne ved at holde venstre museknap nede. Ved at klikke på firkanten ved siden af ordet Farve kan du åbne paletten og ændre børstens farve. Ved at flytte skyderne "Tykkelse" og "Intensitet" kan du også ændre henholdsvis børstens tykkelse og gennemsigtigheden af tegningslinjer. Hvis du har brug for at fortryde den forrige handling, skal du klikke på knappen i øverste venstre hjørne "Fortryd". Ved at trykke på knappen gentagne gange kan du fortryde et vilkårligt antal handlinger.

Trin 5

Så din tegning er klar. Du kan gemme det som et dokument og vælge, om det vil være synligt for andre eller ej. Du kan også placere billedet på væggen. For at gøre dette skal du klikke på "Send". Graffiti vises som en vedhæftet fil til meddelelsen, så du kan tilføje lidt tekst til den og derefter klikke på knappen "Send" igen. Graffiti ramte væggen.

Anbefalede: