Hvordan Man Laver Vkontakte-status Til En Kolonne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Vkontakte-status Til En Kolonne
Hvordan Man Laver Vkontakte-status Til En Kolonne

Video: Hvordan Man Laver Vkontakte-status Til En Kolonne

Video: Hvordan Man Laver Vkontakte-status Til En Kolonne
Video: ТОП 100 ЛУЧШИХ ПЕСЕН ВК (ВКОНТАКТЕ) 2019 ГОДА ✔️ ЭТИ ПЕСНИ ИЩУТ ВСЕ 🔥 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af status på Vkontakte-webstedet udtrykker brugerne deres følelsesmæssige tilstand, skriver deres yndlingscitater, placerer reklamer. Nogle gange skal du bare gøre teksten til en kolonne - for eksempel hvis du vil placere et digt, du kan lide.

Sådan gør du Vkontakte-status til en kolonne
Sådan gør du Vkontakte-status til en kolonne

Instruktioner

Trin 1

For at rette indstillingerne og gøre teksten til en kolonne skal du have "Opera" installeret og ikke den sidste ellevte version, da browserudviklerne allerede har lukket adgangen til denne funktion. Du kan downloade Opera fra den officielle hjemmeside for udvikleren opera.com eller fra en filhostingtjeneste. Start installationen af programmet, accepter brugeraftalen, konfigurer de indstillinger, du har brug for, og fuldfør installationen.

Trin 2

Gå til Vkontakte-webstedet ved hjælp af din nye browser. Nu skal du åbne kildekoden på siden. For at gøre dette skal du højreklikke et vilkårligt sted på siden (men ikke på linket) og vælge "Kildetekst" i den menu, der åbnes. Denne handling kan også udføres ved samtidig at trykke på CTRL- og U-tasterne på tastaturet.

Trin 3

Du skal finde en del af den originale tekst, der skal udskiftes for at status skal være i en kolonne. For at gøre dette skal du skrive i søgefeltet.

Trin 4

Når du har fundet det stykke tekst, du ledte efter, skal du slette det og skrive følgende i stedet:. For at ikke tage fejl, skal du bruge funktionen copy-paste. For at gøre dette skal du markere teksten, højreklikke på den og vælge "Kopiér" i menuen. Når du er på kildesiden, skal du gøre det samme, men i stedet for at kopiere skal du klikke på Sæt ind. Du kan også gøre dette ved hjælp af tastaturgenvejen Ctrl + C og Ctrl + V.

Trin 5

Nu kan du skrive status ved hjælp af Enter for at flytte til en ny linje. Siden tidligere har denne nøgle tilladt dig at gemme status, og nu udfører den ikke denne funktion, skal du venstreklikke et vilkårligt sted på siden - din status gemmes.

Anbefalede: